hmmmm ciekaw jestem co powiecie....
ja sam na razie nie bardzo wiem co sądzić - rower odkąd pamiętam obwieszony był na czarno - czarny most, czarna sztyca..... teraz - chwilowo przynajmniej to się zmieniło Rower dostał - jak to ładnie Aldek ujął - więcej światła Muszę przyzwyczaić oczy i wtedy na chłodno ocenię
Ale po kolei:
zaczęło się od widelca - sam wpadł w moje łapki, a ze jest niemal idealnie pod kolor ramy, to Mag poszedł chwilowo w odstawkę (ale moze to i dobrze, bo bardzo mi się spodobało na jakiejś fotce połączenie złotego Maga z pomarańczowym przodem ramy - ale to inna historia

)
widelec w dodatku wymagał innych sterów No i już poszło z górki - mostek, sztyca, kiera.... żeby nie było za mdło wrzuciłem jeszcze kilka świecidełek.... Do tego przyszła dobra chwila na dorzucenie ciułanego od dawna osprzętu
Co zatem nowego?
- widelec Kona Project2 cr-mo tripple butted
- stery Deore XT (nowe, nieużywane)
- mostek Ritchey wydarty cudem Paczisonowi (nowy, nieużywany)
- kiera Zooma od Corrada
- gripy Ritchey TruegripII
- srebrna sztyca Ritchey Logic (identyczna jak była, tylko inny kolor)
- korby XT M730 polerowane na lustro, 175, 24-36-46 z pakietem BB-UN50
- canti XT M734? z klockami Koolstopa
- kaseta HG70 11-28 + łańcuch HG70
- Deore XT Shark Fin (nowy, nieużywany)
- błyskotki - niebieskie zaciski, koszyk na bidon i wieszaki do canti (ukłony za wieszaki dla Piotra) - miały być jeszcze niebieskie pedały Tiogi, ale ze wg na kompatybilność z Shimano i opinie jakie znalazł Focker wróciły skąd przyjechały, kolor to nie wszystko