730 :-)
Zdjęcia? Na razie siedzę na wsi, Internet tu lichy mam.
Co zmienię?
Napęd najpierw na 2x8, a potem, przymierzę się do 2x9.
Koła- jak się spłacę Skoliozie, no i upoluję obręcze ocr Toma
Opony - megabity od corrada
Hamulce - na canti wcs, jak dopadnę jakieś diacompy na dawcę sprężyn
Gripy - na sachsy albo sramy
Wideł - mam już szare lagi speca fs, od fockera, brak mi jeszcze jakiejś quadry na dawcę korony
A jak mi wpadnie korba Logic, albo klamki, to też :-)
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/

Można wziąć golenie górne od Indyka/wprasowanej Quadry, odpowiednio skrócić, nagwintować i wkręcić od dołu tłumik od FSa. Trochę z tym pitolenia się, ale wszystko będzie hulać - sam tak kiedyś miałem. Dodatkowy plus jest taki, że górne golenie w Indy C są ciemne - bardziej bojowo wyglądają. Mi się już korony od Maga skończyły ;) Ale może dzięki uprzejmości niektórych jeszcze będę coś miał w najbliższej przyszłości. Jak będzie, Marcin? ;)
Można też polować na rozkręcaną Quadrę - spotyka się je dość często na allegro.

Uszczelki nowe nieśmigane oryginalne RS mam - chętnie odsprzedam w cenie 30zł komplet. Będą trzymać do końca świata, więc to długoterminowa inwestycja (uszczelki w FS nie były tak pancerne jak w Magu - czyżby znów polityka Speca? :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

No niestety sprzątnął mi dosłownie sprzed nosa najlepsze rozmiary i tytanowe śruby :( Ostało się raptem kilka za to nie wołam za nie majątku :)

nie, tylko mogl je kupic hurtowo ale sie spoznil.

aha - nie sa one Ti, waga 103mm to 206g, w tym kontra! i swietne lozyska (z napisami superlogic na zaslepkach)
Obrazek

Tzn nie wiem jak dokładnie te egzemplarze bo zebrałem ochłapy :) W sieci nie znalazłem nic o tym, żeby osie były tytanowe. Zresztą mając je w ręku odnosiłem wrażenie, że to stal (kolor nie ten). Śruby oczywiście jak najbardziej tytanowe. Ja mam troche inne wersje bo 120mm jest na łożyskach kulkowych robionych przez Tange ze stalową drążoną osią (waga i tak niezła ok 240gram) a 103mm na maszynówkach ale oś jest "płaska" a te z aukcji mają "garb". Co się rzuca w oczy to precyzja wykonania - świetny bajer do postawienia w gablotce żeby cieszył oko :)