autor:Retromen
Focker co do Gianta to rower mial zmienione przeze mnie siodelko ,kierownice ,pedały ,kompletne hamulce ,koła z oponami ,zaciski kół ,zacisk podsiodlowy ,stery ,mostek, Rd na xtr z długim wózkiem i amortyzator dwa razy, na koncu na kompletny judy XC) Zmian bylo dużo i opisywalem to kompleksowo bo jestem maniakiem sprzetu z tamtych lat i jeżeli jakis "kumpel" uważa takie czeste pisanie za głupote to całe szczęscie ,ze sie nie loguje tutaj ,bo to nie miejsce dla niego. Jeżeli na Tobie zrobilo wrazenie to co powiedział ,to nie mam wiecej pytań. Poskladalem w tamtym roku osiem rowerów. Gorszych ,lepszych ,niewazne ,podoba mi sie to. Podoba mi sie pisanie o tym i komentarze dobre czy złe. Podoba mi sie wiele rowerów na forum ale nie wszystko musi mi lezeć w 100% i nie porownuj mojej krytyki do wylewania pomyji bo nakrecasz sam chorą sytuacje jakąś.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike