i przy tym zostanmykosci26 pisze:Nie sądziłem że rower wzbudzi aż takie emocje. Chyba mogę się poczuć trochę jak artysta, którego pracę jedni kochają a inni nienawidzą. Jest kontrowersyjny właśnie taki jaki miał być
pozdrawiam
i przy tym zostanmykosci26 pisze:Nie sądziłem że rower wzbudzi aż takie emocje. Chyba mogę się poczuć trochę jak artysta, którego pracę jedni kochają a inni nienawidzą. Jest kontrowersyjny właśnie taki jaki miał być
Projekt Cannona w orginale jest już na wykończeniu ale nie wrzucam narazie bo zaraz się odezwą głosy że żółty a tu niebieski headshok. Jak już znajde jakiegoś headshoka w kolorze albo który będzie odrapany tak że nie szkoda będzie mi go przemalowywać to wtedy projekt wrzucę. Na razie można go podejrzeć w linku do vintagecannondale w moim wątku powitalnym.marcin74 pisze:masz sporo racji Focker
z tym porownaniem to sie zagalopowalem
a co do samej renowacji pelen szacun, szkoda tylko ze nie w orginale (bardzo szkoda)
homemade handcrafted by JA zrobione z ręcznie cieniowanego klucza do świec od maluchanergamel pisze:Masz oryginalne klucze do headshoka, czy jakieś dorabiane "homemade"?