YvesMoi pisze:skolioza - moje stery kinga ważą z topcapem i bieżnią grubo poniżej 99g bo bieżnia alu
rogi musza być, ale to zaledwie 43g.

tutaj mam wagę innego koloru ze śrubą i kompletne stery
Obrazek
Obrazek

może na next rok ramka dostanie nowe malowanie na czarno plus grube kontury napisów pomarańczowe i odmalowany wideł. strasznie mi się ten kolor w głowie podoba takie zestawienie. ale obecnie jest - tego nie widać na foto - kolor ramki czarny metalik, a a z innej perspektywy jak się paczy to taki palony ciemny mega ciemny oliwkowy wpadający w gówniany. fajny efekt w słońcu, widelec też taki jest dlatego szkoda mi bo to oryginalny kolorek. w katalogu jest nazwany Green Pearl Hyper - Highlight (GPH) a wszystkie "Hyper - Highlight" są dwukolorowe, podobnie jak malował KLEIN :D
takie było założenie, że ma być ciemna bestia, a uwage ma przykuwać jeździec, który będzie propagował stylówę na pedryllo-kolorello!

Wyślij ramę do Kmaksia, strzeli nowe grafiki.
Lodzermensch

no to fajnie, ramka i wideł już pomalowane od poniedziałku leżą na poczcie do odebrania, a ja na drugim końcu polski. najlepsze jest to, że nie wiem jak ona wygląda :shock: malarz miał mi zrobić niespodziankę i zrobił, nawet zdjęć nie chciałem oglądać, więc w pn będzie chwila prawdy. mimo, że mam urlop i siedzę w karpaczu to myślami jestem podczas otwierania prezentu :]
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

no własnie nie lubię takich niespodzianek i wolę jak się ustali co i jak ma być zrobione
ale cóż klient sie uparł i co Pan zrobi :-D
najwyżej się weźmie pod piaskarkę i pojedzie ponownie ramę do zera :-P
ale mogę zapewnić że różowego tam brak

Yves przerwij ten urlop :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

nono,,,,himayer tak jak ustalaliśmy poeksperymentował z cukierkowymi kolorami. żółty i czerwony jak zwykle wypadają świetnie, ciekawostką jest tylny trójkąt gdzie mamy miodowy/candy orange. takie zestawienie jest wymagające żeby dopasować komponenty. nastawiony byłem i jestem na czarne szpeje, no może jakiś dodatek w kolorkach ramy. widelec jest żółty jak główny trójkąt ramy z główką. ogólnie jestem bardzo na tak! więc dzięki himayer.
pierwsze przymiarki jutro,,,

Obrazek

https://picasaweb.google.com/1150353714 ... leM5002015#
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

fajne jest przejście z candy orange w czerwony, jest idealne, bezbolesne, delikatne i bardzo trafne. za to ten zgrzyt czerwony-żółty jest dość wulgarny i bezczelny :P
no dobra to co myślicie (ja jestem ciągle w szoku) iść w czarne szpeje czy próbować coś z kolorami?
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

Moja wizja jest taka żeby czarne elementy przerzucic na strone kokpitu i koloru zóltego a na przestrzeni środkowej i tylnej pokombinowac z kolorami i anoda srebrną :)Miśki koniecznie

wątpię, to najbardziej newralgiczne miejsce, drugiego życia nie mam, a tym bardziej że to ma być (miał być) sztywniak do ścigania xc i różne takie wygłupy. na zimno czy na ciepło jak się to naprostuje to już straci swoje sztywne właściwości. oczywiście każda próba regeneracji może zakończyć się niepowodzeniem - pęknięcie. to tak na chłopski rozum. smutek mnie ogarnia i rozpacz.
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<