Corrado, się tak nie chwal, bo Cię tajne służby za dżihadyste wezmą co chce allah akbar bum zrobić :) Pare lat temu na sąsiednim blokowisku wyleciała w powietrze piwnica (i klatka schodowa), okazalo sie ze lokator bloku urzadzil sobie składzik farb, rozcieńczalnikow nitro i benzynki 

polonez, no to cicho sza:)

Dyrekcjo, tak to wygląda.Jest 5 dużych i jeden mniejszy.

Dyrekcjo, tak to wygląda.Jest 5 dużych i jeden mniejszy.
Lodzermensch
Z przetrzymaniem to problemu nie ma, gorzej może być z zabraniem tego.No ale to zostało jeszcze sporo czasu więc może coś się wymyśli.skolioza pisze:Jak możesz przetrzymać i zatargać na zlot albo inną okazję to jestem na tak!
Lodzermensch
Macałem dziś nówkę Z2 BAM, czerwonego, rura niecięta, ahead...... 1 1/4"
Kojarzycie co pod koniec lat '90 miało główkę na superover? Na fajki to jeszcze stosowali (wcześniej), ale później jak wszedł ahead to nie pamiętam. Taki trochę martwy standard.

Kojarzycie co pod koniec lat '90 miało główkę na superover? Na fajki to jeszcze stosowali (wcześniej), ale później jak wszedł ahead to nie pamiętam. Taki trochę martwy standard.
O wiele ładniejsze od szarych.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
ładne istotnie te zaciski 
natomiast, jakby komuś przyszło na myśl kupienie takiej piasty przedniej z zatyranymi konusami (choć o to pewnie niełatwo bo uszczelnienie jest pancerne) i podmianka na konusy z przysłowiowego Alivio...
niech wie że nic z tego!
zarówno oś jak i same konusy są dość oryginalne

natomiast, jakby komuś przyszło na myśl kupienie takiej piasty przedniej z zatyranymi konusami (choć o to pewnie niełatwo bo uszczelnienie jest pancerne) i podmianka na konusy z przysłowiowego Alivio...
niech wie że nic z tego!
zarówno oś jak i same konusy są dość oryginalne

I teraz już wiadomo, skąd się wzięła katalogowa cena tych piast.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Czyli mam dość ciekawy rodzynek kupiony nowy za 50 złskolioza pisze:ładne istotnie te zaciski
niech wie że nic z tego!
zarówno oś jak i same konusy są dość oryginalne![]()

A katalogowo przód ile kosztował

910 były produkowane tylko przez jeden rok ?
Bebechy od XT nie pasują

tak przypuszczałem, że XT z pogrubioną osia pod amor może mieć ten sam system (ale LX już nie jak pamiętam), ale dawno mi taka w łapy nie wpadła aby sprawdzićcardamon pisze:przód xt m738 parallax 110 wygląda identycznie
A i XTR ma chiba tajtanium ośkę? czy to złudzenie?
zaplotłeś go, więc już stracił połowę wartościCzyli mam dość ciekawy rodzynek kupiony nowy za 50 zł

A oś czego masz w tym 738? :)cardamon pisze:przód xt m738 parallax 110 wygląda identycznie
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
no otwarłem dzisiaj jedną reklamówke ze Społem a tam ....... nie na sprzedaż ....
https://picasaweb.google.com/1130783713 ... 2724706674
https://picasaweb.google.com/1130783713 ... 2724706674
Prezent od kolegi MisQ - jedna ledwo użyta, druga nófka Pamiętam jak razem je kupowaliśmy z 10 lat temu jak nie lepiej O swoich dawno zapomniałem, bo dawno wyłysiały, a MisQ chomik....
Druga ciekawostka zdobyta dzięki Fockerowi - śliczności! i nóweczki oczywiście
Druga ciekawostka zdobyta dzięki Fockerowi - śliczności! i nóweczki oczywiście
Te canty nowki na alle niedawno wisialy, leżaki magazynowe. Edyta, są za 59 zl na jedno kolo, jest 5 zestawow.
kilka lekkich smaczków wpadło pod obiektyw na dobranoc. stare i oklepane szpeje ale oko zawsze cieszą :D