Załóż tez normalne gumy na amora albo chociaż oryginalne kurzówki, bo te uszczelki olejowe strasznie będą upośledzać czułość.
PUDŁO
tam są uszczelki kurzowe, byłem w "uszczelkowie" i udało sie dobrać uszczelki zbierające idealnie pasują. Później dam fote i wymiary moge też Ci podać. Gumy też mam oryginalne.
Myślałem nad canti i już miałem kupować ale jednak rama troche za młoda i brak wieszaczka a takie do obejmy brzydko wyglądają.
Prosta kiera będzie i mam w pudle mostek kore do tego roweru(srebrny na 1 śrube) już miałem montować ale gięta kiera przejść nie chce.
Koszyczek zostaje bo wujek(on na nim będzie jeździł) sie uparł i już "o suchym pysku 30km nie bede jechał" pytanie czerwony, bordowy, srebrny,czarny? Bo mam kilka. Całe szczęście pompki nie zauważyliście z drugiej strony koszyczka
ale jest elegancka giyo z manometrem na uchwycie i nawet foxa i maga pompuje.
Rower jest na wycieczki więc takie rzeczy będą.
Sztycy i siodełka nie planuje ruszać a zacisk to Miche.
Mam opony wildgrippery ale troche żal na zajechanie i czy nie za stare do tej ramy?
Mostek jest betoniara bo waży 280g co dla mnie jest niedopuszczalne.
Ja to wszystko wiem że nie pasi co wymieniacie bez dwóch zdań tylko jest taka sprawa że nie ja będe jeżdził a wujkowi ten cnc kloc pasuje z względu na pozycje.