dziękuję za uznanieAdamello pisze:To ja już wole rowery Jacoba

A tu na forum jest taki kenboo ciekawy. Jak chcesz zobaczyć kwiatek.Otóż hubercie nie takie kwiatki widziałem
Tak na serio... powiedz że na tej ramie nie szłoby postawić czegoś fajnego?mekp pisze:Skeevo chce zachować merytorycznosc
Dwie ostatnie cyfry w numerze oznaczają rocznik właściciela ramy.Hubert pisze:Rama jest gitez. Waga 1800 g troche cieżko ale sztywna, 7005 t4 alcoa amerykańskie alu w kaliforni spawane. Cieniowana. Najwyższy model al-750 prócz tego że na xt to niczym się nie rożnił nawet kolor ten sam. Nie żaden tam tajwan. Kolor bardzo ładny ale niewiem jaki to jest ani jak dobrać taki na zaprawki.
425mm baza kół, przy foxie 80mm kat główki to 69,5 czyli jak większość nowych rowerów.
W tym watku albo w powitalnym jest rysunek z geo rozpisanym.
Kiedyś jak będzie hajs to rd i fd m900 korba turbina, judy sl albo mag niewiem, (CK, dt240, crossmax, czy inne nietuzinkowe), roox, stery, i trochę rzeczy co już tu są.
Rama to 95r z katalogu. ale numeru ramy nie mogę rozszyfrować dwie ostatnie cyfry oznaczają zawsze rok?
To tak przejściowo jest będzie lepiej bo to nietuzinkowa rama.
To nie było śmieszne i nie rób tutaj kibla.Dwie ostatnie cyfry w numerze oznaczają rocznik właściciela ramy.
Bo się nie znasz, a to fajny rower jest.marcin74 pisze:jesli ta pozycja pod ciebieto rama ciut za duza
reszty nie komentuje bo....bo nie
To nie moja pozycja, na foto sztyca jest wsunieta i specjalnie kupiłem dłuższa.jesli ta pozycja pod ciebieto rama ciut za duza
![]()
Chopper bo jest Fox a jakbym dla sida 80mm to już by nie było komentarzy. Rower dobrze się prowadzi ale 80mm to absolutny max. Myślałem o obniżeniu do 60mm ale jednak ten sezon na 80 przejadę.zwariowany chopper
No jest fajny tylko kompozycja nie taka.Bo się nie znasz, a to fajny rower jest.
co by było gdyby.... nic tutaj do siebie nie pasuje.Hubert pisze: Chopper bo jest Fox a jakbym dla sida 80mm to już by nie było komentarzy. Rower dobrze się prowadzi ale 80mm to absolutny max. Myślałem o obniżeniu do 60mm ale jednak ten sezon na 80 przejadę.
Kąt główki to 69,5° więc tyle co nowe rowery więcej nie ma co liczyć ale zapewniam że absolutnie wszystko prócz kolorystyki jest przeserwisowane i działające perfekcyjnie.6 stron wątku o niczym. Rowerek kojarzy mi sie z rometowską motorynką, nie obrażając tej ostatniej. Jak rozumiem, w tym sprzecie zawarta jest przeogromna wiedza właściciela, m.in. słynne juz obliczenia i równania matematyczne dotyczące prawidlowej pozycji jeźdźca, dlugosci mostka, dźwigni itp.
Hubert pisze:I jak nowe laczki? (...) Jak według was?
Opony będa zgodnie z przeznaczeniem czyli bez dętki. Foto na dętkach aby tylko pokazać. Co masz do zaworu schredera? To jest jakieś lipne czy co?zajebiscie ciezkia wersja bezdetkowa + detki z zaworem schredera![]()
![]()
.....................................................................................................
jestem pewien ze szukajac czesci do swojego pierwszego roweru w zyciu ...natrafiles na forum przypadkiem i tak juz zostalo![]()
Macie ból d**y o to że jest w dziale retromtb to może by go przenieść do innego działu? Do mtb 2000?Hubert, napisz prosze, co rozumiesz pod pojęciem "retromtb". Ale tak po swojemu, bez gógla.