a masło to ja mam takie

Skeevo żartowałem, to tylko zwykła ludzka (polska?) zazdrość i zawiść

nauczony doświadczeniem moich retro wozideł prezentować już tu mam zamiaruHubert pisze:Jak Cardamon coś składa to to rooxy, kore, nowe szaraki mi od razu do głowy przychodzą.
y y... raczej z prywatnych zbiorówHubert pisze:Kuba czy te stery były w którymś Poznańskim sklepie?
No co Ty? Rower chcesz pokarać?cardamon pisze:nauczony doświadczeniem moich retro wozideł prezentować już tu mam zamiaruHubert pisze:Jak Cardamon coś składa to to rooxy, kore, nowe szaraki mi od razu do głowy przychodzą.![]()
Snackna wiosne pokarze pokrake jak złoże
w dziale 2000+ oczywiście
Wybacz mu.cardamon pisze:nauczony doświadczeniem moich retro wozideł prezentować już tu mam zamiaruHubert pisze:Jak Cardamon coś składa to to rooxy, kore, nowe szaraki mi od razu do głowy przychodzą.![]()
Snackna wiosne pokarze pokrake jak złoże
w dziale 2000+ oczywiście
Bo to włoszczyzna, tak jak Bianchi, a w Szwecji się tym zachwycają:)mekp pisze:Czyli oryginał... Muszę przyznać że na robotę fabryki to nie wyglądało z bliska.
pozrdrawiam
xMekpx
Mam taką w Juchemie. Kupiłem nową jeszcze w połowie lat 90-tych. Działa niezawodnie do tej porykapelusznik pisze:lampka:)
miałem taką kiedyś i polowałem od jakiegoś czasu. Dużo lepsza niż te współczesne cateye:)
mekp pisze:No mówiłem że wrzucę to wrzucam... Kiedyś uważałem że stery Shimano to koletny szczyt szczytów rarytasów i kult i retroMTB i okazja i wiecie... Dziś zorientowałem się że całkiem nieświadomie zebrała się cała rodzinka:
Obrazek
Obrazek
To chyba wszystkie jeśli chodzi o Shimano MTB
pozdrawiam
xMekpx