Wpadł mi w rączki za śmieszną cenę ładny kawałek ramy. Robi niezwykłe wrażenie - dopracowany w każdym szczególe. Łączniki są wykonane z włókna węglowego. Podobnie tylne górne widełki. Widły dolne są aluminiowe i są ciekawie spłaszczone w okolicy suportu - dla polepszenia sztywności. Dolna rura jest aluminiowa, górna brzmi jak karbon - ale nie do końca jestem pewny, czy nie jest też aluminiowa.
Na rower jest koncepcja. Będzie kilka komponentów z rocznika 99, bo napęd musi być dziewięciobiegowy. To nie będzie rower do stania, tylko do mozolnego wspinania się w górę. Długo się zastanawiałem, do jakiego dać go działu, jednak rama jest z lat 97-98, więc poszło do retromtb. Większość komponentów do tego roweru jest już zebrana - powolutku będę je ujawniał.
Peugeot Team Line Carbon
#1OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .