Przechodzil różne stadium jazdy, od 3x7 do 1 x 7 , i glównie jako zimówka.
Jest paskudny, jak patrze na niego to mi niedobrze, fioletowy ...... no niech by był w innym kolorze.... ale ........
Ma ładne przelotki z przodu, i do przedniej przerzutki, rama mocna, sygnowane haki , geo troche "dlugie" tzn doskonała na single po lesie , mniej zrywna niż Kamikaze , ale za to przy zjazdach nie rzuca nią na boki
Nawet nikt nie chcial jej kupić , za póldarmo to se myśle wała ..... i z powrotem przykręcilem co leżalo w piwnicy czy po warsztacie i nie wolało jeść.
W napadzie dobroci przykrecilem klamkomanetki LX - do prawej potrzebuje śrube od dolu, i przerzutke tył też LX . lubie te czarne przerzutki......mam cały worek i dałem jedną z gorszych .
Szczerze to mnie też porypało , bo zalożylem canti ,,, jak ja ich nie cierpie ustawiać , ale ok . zacisnąłem zęby i ......dzialajż.
Przedni jest wersja długi, tyl normalny , który zamienie na dlugi jak znajde w piwnicy .
Działać dzialają, ok , no to niech będzie , tył slabiej , ale ok będe robił wślizgi w zakręty jak 20 lat temu , będzie jedwabiście na liściach , bucior w glebe i zakręt

Tego roweru nie powinno być w galeri bo jest syfiaty , no ale .... jak są inne paskudztwa to czemu nie ..... naklejka na sztycy jest ???jest więc .....
Co se moge jeszcze do niego przykręcić??? może coś pozmieniać ???
Ja już w takim klimacie sie teraz obracam nie chce wypasów na ścianie wiszących , bo taki rower służy do wszystkiego , sklep, warsztat, zakupy, , no ale zapinki mam zajebiste foletowe , aby dopełnić całkowicie żygawiczny kolor ramy.
Ma ktoś w katalogu taką rame ?? rocznik, model , tak z ciekawosci pytam ?? nie lubie firmy , ale ramy maja..pancerne.
Aha, druga sprawa, dlaczego go wklejam , bo jak będzie chwila to rower ten ulegnie przeobrażeniu w ......... ale to jak mnie najdzie ochota i czas ...znalazlem świetny projekt na wykorzystanie starego mtb do ...........

P.S.
no i coby kto nie napisal o tym głupiego to doskonale sie zgadzam , popieram , głosuje za..... ( a'la gówno najgówniejsze )
nie wiem co z nim zrobić, wkurza mnie ze go mam i zajmuje miejsce, a jednak co roku wracam do tej ramy jako koncepcja błotno zimowa .