w temacie kierownic - fajny acz nie owiany legendą NOS - ładnie komponowałby się ze względu na kolor napisów z paroma ramkami (np biało czarnym Breezerem ze złotymi grafikami)
idealnieskolioza pisze:...ładnie komponowałby się ze względu na kolor napisów z paroma ramkami (np biało czarnym Breezerem ze złotymi grafikami)
Tia - i jeszcze czarno-złoty LX m570 ;)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
^^ bez przesady z tym LXem, ale rowerek chyba Gianta, carny z białymi akcentami, ciemozłotymi grafikami i takim orurowaniem (kiera, mostek, sztyca) wyglądał na prawdę fajnie Stąd z resztą taka moja uwaga
A tu zdobyczne NOSy
A tu zdobyczne NOSy
Mi się złoto kojarzy z rowerami 10,5 - i nie jest to sentymentalne skojarzenie z gatunku pozytywnych ;)
A co do opon - miałem takie, tylko czarne. Całkiem fajne były. W zasadzie jedyne rozsądne opony w akceptowalnej cenie swego czasu (ok. 1998) - choć pewnie skiny były odpowiednio droższe.
A co do opon - miałem takie, tylko czarne. Całkiem fajne były. W zasadzie jedyne rozsądne opony w akceptowalnej cenie swego czasu (ok. 1998) - choć pewnie skiny były odpowiednio droższe.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
i cały urok złota szlag trafił... musiałeś to przypominać?focker pisze:Mi się złoto kojarzy z rowerami 10,5 - i nie jest to sentymentalne skojarzenie z gatunku pozytywnych ;)
hehe kto by jeszcze pamiętał te rowery. czy to nie były przypadkiem KANDS czy jakoś tak?
EDIT:
a dzisiaj do mnie to przylazło - Ringle Super Duper
EDIT:
a dzisiaj do mnie to przylazło - Ringle Super Duper
Piękne!skolioza pisze:zdobyczne NOSy
focker pisze:Mi się złoto kojarzy z rowerami 10,5
Dokładnie tak! Marketowe rowery Kands - złote napisy na czarnych ramach.YvesMoi pisze:czy to nie były przypadkiem KANDS czy jakoś tak?
Rury wodociągowe!
Ringle Super Duper. Jak pamietam, była jeszcze wesja Super Duper Bubba !!
Bike-tech - product for a life, by Toyo Ishigaki.
Ciekawe ile czasu zajmie mi znalezienie szprych. Czarnych.
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
i zestawy srebrn. szpr.YvesMoi pisze:skolioza nie znalazł, musiał kombinować
PS
na allegro jest teraz taka sama piasta do tyłu!!!
tak, wiem i właśnie zestawy pozwalające uzbierać aż 25 szprych. Jak to ktoś ujął, w sam raz na 3/4 koła
Mam zamiar założyć czarne więc nie będzie łatwo. W razie czego są firmy dorabiające na zamówienie więc mam nadzieję, że tragedii nie będzie.
Mam zamiar założyć czarne więc nie będzie łatwo. W razie czego są firmy dorabiające na zamówienie więc mam nadzieję, że tragedii nie będzie.
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
co do szprych - nie pamiętam czy nie pasowały czasem od Mavica
Nie pamiętam czy zrezygnowałem z nich dlatego że nie właziły czy ze względu na kolor/długość.. a szprychy do Pulstara dorabiał mi Piotr
a w temacie piast - NOS Bici ze ślicznie frezowanymi otworami na szprychy aby chowały się łebki
Nie pamiętam czy zrezygnowałem z nich dlatego że nie właziły czy ze względu na kolor/długość.. a szprychy do Pulstara dorabiał mi Piotr
a w temacie piast - NOS Bici ze ślicznie frezowanymi otworami na szprychy aby chowały się łebki
Sagi rodzinnej Marzocchich ciąg dalszy
Dzisiejszy odcinek - Trzeci Bliźniak (ze specjalnymi podziękowaniami dla Radzieja za pomoc w zakupie i ściągnięciu do kraju nad Wisłą)
Dzisiejszy odcinek - Trzeci Bliźniak (ze specjalnymi podziękowaniami dla Radzieja za pomoc w zakupie i ściągnięciu do kraju nad Wisłą)
wow! super to się prezentuje. dyskretnie wpasowałeś tego czerwonego XC bez ściągania ze skocika, ładnie, ładnie....
skolioza pisze:Sagi rodzinnej Marzocchich ciąg dalszy
ulalaaa....zbieram szczękę z podłogi...pod wrażeniem jestem...
W.
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
nie do szuflady, na Kuwe ją, na Kuwe... :)
Był: pewna Gusta, Votec F7 '99, jakiś karbonowy Scott, trzeszczący Mountain Cycle San Andreas, całkiem ładny Rocky Mountain Blizzard '96, Intense M1 '03,
Tak jak myślałem kiepska, wziąłem dla pudełka ;D Na Kuwę chyba nie będzie potrzebna, powoli klaruje mi się pewien pomysł ;]
rogi jak RooX, identyko normalnie tylko w polsce nie było za bardzo przedstawiciela tej firmy....NOS...
Zajebiste.... nie wiem dlaczego ale zrobiły na mnie większe wrażenie niż Roox.
Dostępne raczej czy już mocny rarytasik?
pozdrawiam
xMekpx
Dostępne raczej czy już mocny rarytasik?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
chyba rarytasik, ale mi się udało dorwać dwa komplety - https://picasaweb.google.com/1150353714 ... zOmb37q-aw
są śliczne....i w przeciwieństwie do proszkowych RooXów mają naklejki pod lakierem bezbarwnym i nie zejdą tak jak w szpejach z Austrii
są śliczne....i w przeciwieństwie do proszkowych RooXów mają naklejki pod lakierem bezbarwnym i nie zejdą tak jak w szpejach z Austrii
no to jeszcze ładne piasty, komplecik z alu bębenkiem i karbonowymi podkładkami uszczelniającymi łożyska. mają aluminiowe grube osie i sa rozbieralne bez uzycia kluczy. bębenek tez można zdjąć gołą ręką