spostrzegawczy kolegaRTUT pisze:OT[Widzę, że kolega skolioza od wczoraj coś flotę powiększył ]
tak jest - dzięki Zimniastemu, który wyczaił tą aukcję przede mną miałem szansę zadziałać zanim znajdzie się ktoś inny chętny Rower był w Krakowie, więc pojechałem oglądnąłem i....
Generalnie z tego co jest interesuje mnie w zasadzie sama rama Przedni trójkąt jest w ładnym stanie (czerwony kolor przyblakł do pomarańczowego, ale nie wiem czy to w ogóle ruszać), na tylnym na dolnych rurkach są przyrdzewiałe otarcia które trzeba będzie odmalować (wyglądają jakby od jakiegoś stojaka były - to samo miejsce, ta sama długość na obu rurkach i to tylko od dołu) Grafiki - ideał
Osprzęt - poza amorem działa (na sucho przynajmniej), choć luzy jakieś i otarcia są Amor choć ładny z wyglądu to szmelc nie do odratowania
Na razie nie ma koncepcji odbudowy tego bika - za krótko go mam
Kusi przednia przerzutka DXa , może zatem w ślad za Cezarym do niej dokompletuję resztę (o coś fajnego z tamtych czasów z górnym ciągiem wcale nie łatwo) Chociaż Jonderek sypnął się ostatnio że ma coś co by tu idealnie pasowało.... Zobaczymy - na razie fotki z marszu i poglądówka z katalogu