Pozwolę sobie pochwalić się moim kolejnym rowerem. Rower kupiłem już upgrade'owany, był tam mix LX, STX, Alivio ,stalowa kiera, jakieś ciulowe klamki i komponenty sygnowane logiem CODA. CODA była niestety jakaś budżetowa coś w klasie Alivio, stalowe wieńce w korbie i piasty bez specjalnego szału. Moja specyfikacja to pełny Deore LX, komponenty Shogun i obręcze SunRims. Rower jest w stanie bliskim ideału, żadnych obić czy obtarć lakieru. Kolor Galaxy Red with titanium decals, wg katalogu. I tu muszę przyznać że Cannon odwalił kawał dobrej roboty bo od strony wizualnej rower jest śliczny. Minusy-dwie przednie opony Panaracer Duster Pro F
Re: Cannondale F500
#3stara dobra szkoła. Czarny LX brzydkie kaczątko w retro, ale zdecydowanie nie słusznie. A w tej konfiguracji kolorystycznej robi robotę podwójnie. Też mam w zanadrzu Cannondale, czeka na swój czas :)
#5No z tym Eliksem wygląda czadowo,fajnie się zgrał kolorem do ramy i reszty komponentów :)
#6Fajny.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#7Jak ogarne jakiś lepszy aparat to zrobię zbliżenia grafik, poza czarnym konturem mają jeszcze czarne światłocienie które są mega smaczkiem.
#8Piekny. Zazdroszcze)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
#9Fajny Cannon, kolorek ma rzadko spotykany co na pewno dodaje uroku. Większość przeważnie czerwona, żółta lub czarna a tutaj wisienka Powodzenia w dalszym ulepszaniu.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
#10Tak sobie przeglądam, co się ostatnio pojawiło na forum i.. zamurowało mnie. Piękny stan, chyba nic bym nie zmieniał. Aż jeździć żal.
#11To samo pomyślałem z tą jazdą
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900