ramę kupiłem od naszego forumowego kolegi hiciorka

rama jak się okazało jest wymiarowo tak gitane jedynie tylny trójkąt jest o 1cm dłuższy.no więc zacząłem przeszczep rozebrałem całego gitana i powili przerzucałem części. sztyca w wheeler na wyrzucenie jak pisałem z hiciorem to chyba bardzo ktoś ją próbował wyciągnąć i jest pogięta od imadła lub jakiś kleszczy na szczęście miałem zalegającą sztycę od mojego wheeler 7000 z ciekawym systemem poziomowania siodełka

postanowiłem że rower nie będzie sztywny i tu pojawi się fala hejtu znalazłem amorka z lat 97 na olx nowy nie używany medium ściskane elastomer 120 zł z przesyłką
rozebrałem bo trochę smar zastygł dałem mu motorexa 5W po 20ml jest lepiej

wszystko spasowałem gwint uciąłem i działa

przekładanie poszło sprawnie bo sprzęt już wcześniej był po przeglądzie więc pozostało tylko wszystko wkładać i regulować jedynie pancerze skracałem.rower wyszedł całkiem fajnie zapodałem mu rekinka na dolne widełki naklejki przeźroczyste tam gdzie trzeba

osprzęt EXAGE w naprawdę świetnym stanie, klocki ledwo przytarte ,koła kręcą się jak na maszynach, felgi jak nowe, łańcuch nie wyciągnięty , orginalny suport , jedynie ułamana obudowa lewej manetki od dołu , pedały VP z kalamitkami do smarowania

https://photos.app.goo.gl/rX80D21TEHN3xhmu2