no pikna jest, a jak nie masz czasu to się nią chętnie zaopiekuję

z czasem powoli się ogarniam, ale i bele czego tu przecież nie wsadzę
więc i znaleźć trza i zapłacić...
także raczej długofalowa budowa będzie

także raczej długofalowa budowa będzie
No to rama Guillaume'a leży cały czas na szafie, ale tą już mam mocne postanowienie zbudować i sprawdzić jak jeździ Lka
BTW same roczniki 98 do mnie trafiają...
pozakatalogowa Guillaume'a Endorphin World Cup
topowa w katalogu Pro Racing World Cup
i moja ukochana do jazdy Pro Racing
Brakowałoby tylko Elite Racinga bez AVSu...

BTW same roczniki 98 do mnie trafiają...
pozakatalogowa Guillaume'a Endorphin World Cup
topowa w katalogu Pro Racing World Cup
i moja ukochana do jazdy Pro Racing
Brakowałoby tylko Elite Racinga bez AVSu...

Plan jest taki: złożyć korzystając z tego co jest i zobaczyć jak kwestia rozmiaru
Po wstępnej inwentaryzacji zasobów wygląda że sporo rzeczy jest, parę braków jednak wyszło...
Stery - mam jakieś Dia Compe w fajnym stanie, ale waham się - wolałbym za często nie przebijać tu misek więc może od razu kombinować coś docelowego? tylko z ciekawymi sterami w niekosmicznych kwotach różowo nie jest....
Widelec -mogę założyć na próbę RST Gilę czy inną Kappę, ale jednak mam do tego jakiś opór wewnętrzny A dostępność wygląda podobnie jak ze sterami
Hamulce - jedyne Vki jakie mam to plastikowe padło na klocki od kantów...
Jakby ktoś coś widział, wiedział, miał - piszcie Zwłaszcza bez Vek nie wystartuję
Po wstępnej inwentaryzacji zasobów wygląda że sporo rzeczy jest, parę braków jednak wyszło...
Stery - mam jakieś Dia Compe w fajnym stanie, ale waham się - wolałbym za często nie przebijać tu misek więc może od razu kombinować coś docelowego? tylko z ciekawymi sterami w niekosmicznych kwotach różowo nie jest....
Widelec -mogę założyć na próbę RST Gilę czy inną Kappę, ale jednak mam do tego jakiś opór wewnętrzny A dostępność wygląda podobnie jak ze sterami
Hamulce - jedyne Vki jakie mam to plastikowe padło na klocki od kantów...
Jakby ktoś coś widział, wiedział, miał - piszcie Zwłaszcza bez Vek nie wystartuję
Fajnie - każdy ma jakiegoś bzika - każdy lubi coś zbierać :) Miło widzieć zajawkę :)
Jeśli chodzi o brakujące graty - u mnie jakieś są, leżą i się kurzą.
Jeśli chcesz, to mogę poratować:
- Manitou SX Ti TPC 1998 czerwony
- Hamulce XT 739 + klamkomanetki 739, ewentualnie same klamki 739 lub same manetki 740;
Może być na sprzedaż, może być na wypożyczenie. U mnie i tak leży.
Ze sterów mam tylko Saiko Kowalskiego srebrne, więc Ci raczej nie podejdą.
Gdzieś się walają tez stery Rond Magura - ale ciągle się nosze z ich montażem do Sunna - więc nie proponuję.
Jeśli chodzi o brakujące graty - u mnie jakieś są, leżą i się kurzą.
Jeśli chcesz, to mogę poratować:
- Manitou SX Ti TPC 1998 czerwony
- Hamulce XT 739 + klamkomanetki 739, ewentualnie same klamki 739 lub same manetki 740;
Może być na sprzedaż, może być na wypożyczenie. U mnie i tak leży.
Ze sterów mam tylko Saiko Kowalskiego srebrne, więc Ci raczej nie podejdą.
Gdzieś się walają tez stery Rond Magura - ale ciągle się nosze z ich montażem do Sunna - więc nie proponuję.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Kiedyś mi się nie podobały te endo, ale to chyba jak z oliwkami czy whisky - trzeba dorosnać do tego:)
Ostatnio ide sobie przez centrum Berlina i w pewnym momencie śmignął obok taki scott, tylko czarny:) Niestety za późno zrobiłem fote i mam tylko tył:) Chwilę później widziałem starego Kleina...
Ostatnio ide sobie przez centrum Berlina i w pewnym momencie śmignął obok taki scott, tylko czarny:) Niestety za późno zrobiłem fote i mam tylko tył:) Chwilę później widziałem starego Kleina...
W Berlinie sporo jest fajnych rowerów które po prostu jeżdżą po mieście 
Co zaś do Endorfiny - podobanie się to kwestia gustu, ja lubię jak jeździ
Grześ, dzięki za propozycję - ja chodzi o widelec skłaniam się ku RSowi (jakoś tak mi Mańki do Endorfiny nie pasują), za klamkomanetki też podziękuję (mam M950) Natomiast podrzuć proszę propozycję na Vki i ew same klamki Będę miał już jakąś opcję do rozważenia

Co zaś do Endorfiny - podobanie się to kwestia gustu, ja lubię jak jeździ

Grześ, dzięki za propozycję - ja chodzi o widelec skłaniam się ku RSowi (jakoś tak mi Mańki do Endorfiny nie pasują), za klamkomanetki też podziękuję (mam M950) Natomiast podrzuć proszę propozycję na Vki i ew same klamki Będę miał już jakąś opcję do rozważenia

Spoko loko z tym Mańkiem - pomyśl tylko o ewentualnym wypożyczeniu. Może zdjęcie Cię przekona :)
Ewentualnie mogę zaproponować SIDa 1999 który mi się wala - ale to już bez opcji sprzedaży.
Z hamulcami i klamkami zgadamy się na PW.
Ewentualnie mogę zaproponować SIDa 1999 który mi się wala - ale to już bez opcji sprzedaży.
Z hamulcami i klamkami zgadamy się na PW.
Nie kuś....
Wiesz o czym jeszcze pomyślałem,co mogłoby fajnie pasować? pierwszy z lewej
Jest obecnie na Alegroszu, ale czerwony, stan niewiadomy i raczej chyba nietani
Wiesz o czym jeszcze pomyślałem,co mogłoby fajnie pasować? pierwszy z lewej
Jest obecnie na Alegroszu, ale czerwony, stan niewiadomy i raczej chyba nietani
Sprzedany :(
Ale mam bardzo podobnego RST Delta TL. W 1999 najwyższy po XMO model RST. Sprężyna w kąpieli olejowej, alu górne golenie, alu rura sterowa, regulacja tłumienia. Nie ma naklejek wiec nie idzie poznać, że to RST :)
Ale mam bardzo podobnego RST Delta TL. W 1999 najwyższy po XMO model RST. Sprężyna w kąpieli olejowej, alu górne golenie, alu rura sterowa, regulacja tłumienia. Nie ma naklejek wiec nie idzie poznać, że to RST :)
skolioza,
Gratuluje zakupu)
Gratuluje zakupu)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Miałem Deltę TL jak była nowinką na rynku
pierwsza jeżdżąca po Krakowie z tego co wiem
Rozważę opcję przez sentyment 
A co myślisz o Rondzie do tej ramy - tak zupełnie obiektywnie Ciśnienia nie ma więc mogę na spokojnie polować na takiego...
Retromen, dzięki Oby rozmiar spasował

A co myślisz o Rondzie do tej ramy - tak zupełnie obiektywnie Ciśnienia nie ma więc mogę na spokojnie polować na takiego...
Retromen, dzięki Oby rozmiar spasował
Używam Qukea w zimówce. Uważam, ze to jeden z najlepszych amorów jakie miałem. Każdemu będę polecać.
Z pomiarów wychodzi że nie większy niż Pro Evo ktorego miałem w Łodzi... Zobaczymy jak się poskłada