ja wiem , ale nie będzie mógł krzyknąć na forum ....skolioza pisze:Zostało niewiele ponad 24h do końca głosowania
Ciekawe kto w tym roku zwycięży...

ja wiem , ale nie będzie mógł krzyknąć na forum ....skolioza pisze:Zostało niewiele ponad 24h do końca głosowania
Ciekawe kto w tym roku zwycięży...
Piotra Misiaczki zakładają?Lukanio pisze:Na pewno przypilnowałbym nowe tworzone konta tak w razie W ;) Bez spiny
poczekaj , pis to też rozd..... i będzie demokracja a nie prywata, ja tak myśle że głosy były opłacone , albo też i opite jak kto lubimekp pisze:... Dziwi mnie niski wynik Dodo'a - chyba najbardziej nietuzinkowy rower w zestawieniu a głosów mało...
pozdrawiam
xMekpx
ja tezPiotr pisze:Aldek głosowałem na Twojego ciapcianego
no i mamy wytłumaczenie - ni róbcie nic i będziecie docenieni - cała tajemnica sukcesu sie wydaławilk pisze:Wow, jestem w szoku że mój rower przypadł do gustu aż tylu forumowiczom. Tak naprawdę jestem zaskoczony bo nie zrobiłem absolutnie nic poza złożeniem roweru i wrzuceniem kilku zdjęć :)
Dzięki za głosy!
focker pisze:Taka mała analogia.
Piękna kobieta zawsze będzie piękną kobietą. Nie potrzeba przy niej 120 roboczogodzin pracy.
Brzydka nie stanie się piękna nawet po 400 roboczogodzinach. Po takich zabiegach będzie co najwyżej mniej brzydka :P
nie ma ładnych kobiet, to tylko złudna projekcja ...albo inaczejfocker pisze:Taka mała analogia.
Piękna kobieta zawsze będzie piękną kobietą. Nie potrzeba przy niej 120 roboczogodzin pracy.
Brzydka nie stanie się piękna nawet po 400 roboczogodzinach. Po takich zabiegach będzie co najwyżej mniej brzydka :P
i tu jest bład rozumowania , rower to rower , auto to auto , motor to motor , tyle samo uwagi trzeba poświęcić aby było bezpieczne, a czas poświęcony to wynik skomplikowania urządzenia .Skeevo pisze:Piorrze ile bys zarobil w sezonie gdybys poswiecal jednej maszynie minimum 120 roboczo godzin?Rower to nie motocykl czy auto
Odczuwasz ból? Bo wiesz jest taka maść w internetach jakby co.kopusleg pisze:To nie zal. To fakt.....
Oddales glos na swojego faworyta? Niekopusleg pisze:To nie zal. To fakt.....