Heja:)
dzisiaj trafiły w moje ręce zaciski od magury. Farba oblazła, ale to i tak bez znaczenia bo będą wypolerowane do aluminium.
Tylko zwracam się do Was z poradą - jak tego "dzyndzka" wyciągnąć ze śruby (tam są rowki aby się nie posuwał) aby to rozłożyć na części pierwsze?? Boję się sam coś kombinować, żeby aluminium mi w ręce nie pękło...
Pozdro i doradźcie coś proszę.
Klin ma wypłaszczenia na klucz płaski. Włóż zacisk w imadło a klin przekręć kluczem w dowolną stronę.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
OK, ale ta płaska główka z rowkami ba być na stałe zamocowana w tym dzyndzku ???
Dzięki focker - tyle już mi pomogłeś:)
Dzięki focker - tyle już mi pomogłeś:)
Po ustawieniu zacisku tłoczka w ramie / widelcu skręcacz dwie części zacisku śrubą,
blokując jednocześnie położenie tego aluminiowego haka / "dzyndzka"
ps.
płaska główka jest na stale połączona z hakiem.
blokując jednocześnie położenie tego aluminiowego haka / "dzyndzka"
ps.
płaska główka jest na stale połączona z hakiem.
--
Cypis
Cypis