Punkxtr pisze:Logo na plastikach (w tym przypadku telewizorkach) też jest wykonane laserem "znafco"

Obrazasz ludzi, a masz braki elementarnej wiedzy technicznej i napisalem to z premedytacja na "znafce". Malo tego nie rozumiesz prostego przeslania, ktore widac ze Ci "zyciowi" odebrali poprawnie, jako ZART !!!!
Przeczytalem kilka wpisow na Twojej stronie internetowej, fajnie, jestes pedantyczny, drobiazgowy, przeczytales kilka publikacji, ale wiesz co ? zastanawia mnie jedno, dodam ze pracowalem w tej branzy co Ty i zrezygnowalem, jakim cudem grawerowali, mam swoja wiedze i tu rowniez moge odwolac sie do osoby Jana Nowaka (dziekuje) z centrali Epilog Laser, 20lat temu na skale przemyslowa nie majac urzadzenia do grawerowania laserowego dysponujacego taka dokladnoscia, powtarzalnoscia, oplacalnoscia produkcji.
Jak widzisz podejscie do zagadnien jest conajmniej dwojakie, jedna na prawo jazdy uczy sie testow, a druga kodeksu ruchu drogowego, w efekcie obydwoje beda miec to samo w reku.
Zenujace jest to, ze robisz ze mnie ignoranta, z czego moje pozniejsze posty byly sarkazmem na Twoje obycie, a nigdzie niczego oprocz pustych slow, nie pokazales.
Potnij, pozginaj, ulam, pogryz,wyprodukuj, bedziesz mial dowod, ktorym mnie przekonsz, a nie dzwon do przyjaciela, co Cori delikatnie, zeby nie bylo poraz kolejny spinania, Ci napisal.
A teraz z grubej rury, ludzie siedzacy w rowerach do zgraja ignorantow z mierna wiedza techniczna i potwornym EGO ( zauwaz ze pisze ogolnie ) najlepsze czesci sa obrabiane CNC

na lozyskach maszynowych

anodowane

spawane przez roboty

i to jest powielane przez sprzedawcow, mechanikow, pisma branzowe i samych uzytkownikow.
Marketing !!, gawiedz ma kupic i tyle, a Ty sie spinasz na technologie, ktora Ci od marketingu Ci podsuwaja, niezle co ??
Zeby nie byc goloslownym odniose sie do tego co napisalem wyzej podpierajac sie przykladem z Twojej dzialalnosci.
http://serwisbajka.pl/serwis-chris-king/
Przedstawiasz w tym opisie szereg operacji ktore narzucil Ci producent i piszesz jakie to wazne i tylko takie dzialanie jest poprawne. Wlasnie tak dziala MARKETING !! dali Ci narzedzia do niszczenia, pozornie naprawiasz, a niszczysz i oni to wiedza.
I to wszystko przez jedna pare klamkomanetek Shimano XTR
Przepraszam po raz kolejny za swoje wypociny i jezeli kogos urazilem zwlaszcza kolege Punkxtr.