czy ktoś z Was rozbierał takie hamulce ?
jeżeli tak to prosze o rady bo mam troche zasyfione a chciałbym sie do nich dobrać, od razu uprzedze wygląda to troche inaczej jeżeli porównamy z m600, m739 czy m950
enybady ? help
A one nie są przypadkiem nierobieralne?
Jeśli są to może jakaś kąpiel w benzynie żeby wypłukać syf?
pozdrawiam
xMekpx
Jeśli są to może jakaś kąpiel w benzynie żeby wypłukać syf?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
no jest to jakiś sposób z tą benzyną, obawiam sie że masz racje z tą nierozbieralnością, chyba musiałbym wybić tuleje głowne żeby je rozebrać, ale może sie myle/mylimy ;)
gdyby została opcja z benzyna to czym tam potem prysnać najlepiej by było żeby sie na sucho nie zatarło ?
gdyby została opcja z benzyna to czym tam potem prysnać najlepiej by było żeby sie na sucho nie zatarło ?
Możesz jakiś smar teflonowy, najlepiej nie bardzo lepki żeby nie łapało syfu.
ew zamiast bezyny weź ON. Rozpuszcza i penetruje tak samo dobrze albo i lepiej a nie "wysusza" tak powierzchni.
pozdrawiam
xMekpx
ew zamiast bezyny weź ON. Rozpuszcza i penetruje tak samo dobrze albo i lepiej a nie "wysusza" tak powierzchni.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Ostatnio zmieniony 2013-07-29, 21:23 przez focker, łącznie zmieniany 1 raz.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
w 9.0 srama ja wybijałem młoteczkiem, kąpanie a potem z powrotem zbijanie i było lux
ale nie wiem czy ritchey też tak zbudowany
ale nie wiem czy ritchey też tak zbudowany
Kumpela ma w rowerku riczeje, taki i jeszcz koloru szarego. Jeden z nich jest rozbieralny, robilem je dwa miechy temu i na 80% to ten mozna rozlozyc. Delikatnie podwazalem tulejki i rozchodzily sie bez problemu.cardamon pisze:Focker
spróbuje jutro jedno ramię wypatroszyć
rzeczywiście, tak jak pisze kolega 2ass, mimo moich obaw że coś pęknie dało sie to wszystko bezproblemowo rozłożyć, dziś kompiel w nafcie :)
dzieki wielkie !
dzieki wielkie !