Witam,
Czy są jakieś sensowne opcje jeśli chodzi o korby na kwadrat z mocowaniem 104BCD?
middleburn powiedzmy, że poza zasięgiem ;)
W ostateczności kupię jakieś używane marketowe shimano, ale chciałbym ewentualnie wiedzieć czego jeszcze szukać.
STX RC MC40, LX m570 i 571, XT m750, Deore m510. Od cholery tego jest.
Sam mam na sprzedaż FRM CU2 - ale to raczej wysoka półka cenowa.
Sam mam na sprzedaż FRM CU2 - ale to raczej wysoka półka cenowa.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
To co prawda RF Prodigy, trochę nowsza, ale były też turbiny 104/64.
Taki rejsfejsowy chwast - 50zł w Miliczu.
Turbine to raczej tania nie będzie.
A tak już przy okazji, Adamello twój spec jest w tak dobrym stanie czy może woskowałeś tą ramę, że się tak błyszczy? Chciałbym taki połysk osiągnąć w swoim cannonie.
A tak już przy okazji, Adamello twój spec jest w tak dobrym stanie czy może woskowałeś tą ramę, że się tak błyszczy? Chciałbym taki połysk osiągnąć w swoim cannonie.
plakiem sobie przeleć bedzie błysceć
A tak na serio to chyba w pół godzinki ogarnąłem ją pastą tempo, choć i tak była w super stanie, niewiele to dało.
A tak na serio to chyba w pół godzinki ogarnąłem ją pastą tempo, choć i tak była w super stanie, niewiele to dało.
Ja właśnie mam tempo, a lakier wygląda na gruby i nadający się do takich akcji, zajmę się tym wkrótce.
A ja tu z middleburnem wyskoczyłem ;)focker pisze:Sam mam na sprzedaż FRM CU2 - ale to raczej wysoka półka cenowa.
Dzięki za odpowiedzi, wiem czego szukać
571 faktycznie na Octalink, ale było na prawdę bardzo dużo. Nie ma z nimi żadnego problemu na allegro. Jeśli ma być bardzo budżetowo, to fajne są nawet stare Alivio M440 albo jeszcze starsze FC-MC18.
Ritchey Pro/WCS są całkiem fajne i są na kwadrat oraz 104BCD
GT Avalanche 2.0 '04
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Jak do szosy/cx to szukalbym wlasnie wcs'a.
Z ciekawostek Cida Tarantula wychodzila ma kwadrat ale glownie te oct v1 sie pojawiaja jak juz sa.
Taka turbina na 4 sruby potrafi kosztowac znacznieniej niz ta na 110
Z ciekawostek Cida Tarantula wychodzila ma kwadrat ale glownie te oct v1 sie pojawiaja jak juz sa.
Taka turbina na 4 sruby potrafi kosztowac znacznieniej niz ta na 110
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Fajna korba, dobra cena: http://allegro.pl/korba-rowerowa-bontra ... 11858.html
Może to kwestia wykończenia ale na pierwszy rzut oka wygląda jak jakiś budżetowy Truvativ.
Nie wiesz może ile ta korba waży?
Z takich "firmowych" jest jeszcze np. Specialized Strongarm II:
Nie wiesz może ile ta korba waży?
Z takich "firmowych" jest jeszcze np. Specialized Strongarm II:
GT Avalanche 2.0 '04
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
W wadze piórkowej to raczej Storck Powerarms.
Ale schodząc na ziemię, Extralite nadaje się do roweru pokazowego lub dla lekkiej kobiety. Jest bardzo wiotka.
Ale schodząc na ziemię, Extralite nadaje się do roweru pokazowego lub dla lekkiej kobiety. Jest bardzo wiotka.
SerwisBajka.pl i NieOceniam.pl