Pierwszy raz taką widzę. Jest to gdzieś osiągalne ?
nie rob jaj odpusc sobie ten temat
lepiej sobie nogawke uciac niz montowac to cos
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Do pracy jeżdżę w jeansach (nie chce mi się przebierać). Żona ostatnio porwała sobie dresy, także przydała by mi się taka osłonka.marcin74 pisze:nie rob jaj odpusc sobie ten temat
poszukaj oryginalnej, bratu taką raz udało mi się za dyszke skołować :D
Sam w rurkach zasuwam to nie mam problemu żarciem nogawki xD
A w tych rurkach to wargi sromowej sobie nie przycinasz?:)fsowaf pisze:poszukaj oryginalnej, bratu taką raz udało mi się za dyszke skołować :D
Lodzermensch
19 lat to czas najwyzszy , zeby zmę ż niećcorrado1111 pisze:A w tych rurkach to wargi sromowej sobie nie przycinasz?:)fsowaf pisze:poszukaj oryginalnej, bratu taką raz udało mi się za dyszke skołować :D
90% facetów noszących rurki przycina sobie cipke, pozostałe 10% się do tego nie przyznaje.
Lodzermensch
Niech wam będzie, mi tam w kutasa nie uwiera więc jestem zadowolony, nogawka nie podarta od zębatki więc same plusy :P
Skończcie już co? ze słownictwem także
Co do osłony na korbę - to na zdjęciu to jest tzw osłona uniwersalna, jednorazowa (wtykasz ją klinami w śruby, przy chęci rozkręcenia korby inserty do śrub pękają i osłona do kosza)
STX i inne korby miał dedykowaną osłonę, była ona jednak montowana do największej koronki (koronka miała dodatkowe gwintowane otwory na obwodzie)
Co do osłony na korbę - to na zdjęciu to jest tzw osłona uniwersalna, jednorazowa (wtykasz ją klinami w śruby, przy chęci rozkręcenia korby inserty do śrub pękają i osłona do kosza)
STX i inne korby miał dedykowaną osłonę, była ona jednak montowana do największej koronki (koronka miała dodatkowe gwintowane otwory na obwodzie)
qsik pisze:Gdzieś mam oryginalną jak coś.[/quote
Nie mam otworów do oryginalnej.
Chodzi o to, żeby osłonę łatwo zamontować i zdemontować w razie potrzeby.
a nie lepiej podwinąć nogawkę?? jeszcze jak masz korbę w takim ładnym stanie aż szkoda ją zasłaniać...
no to takie uniwersalne jak pisałem na nic Ci się nie zdadząDezent pisze:Chodzi o to, żeby osłonę łatwo zamontować i zdemontować w razie potrzeby.
osłonkę też mam, ale koronka z otworami wyszła z korbą STXa...
Ew rozważ rock-ringa i długie śruby od młynka XT M730
Nosz kurde osłonki
W rajtuzach się jeździ a ostatecznie nogawki w skarpety jeśli tak na chwile.....
W rajtuzach się jeździ a ostatecznie nogawki w skarpety jeśli tak na chwile.....
Adam nie wszyscy mają do pracy tak daleko jak Ty i czasem używają roweru na codzień
Inna sprawa że te osłonki to komedia
Inna sprawa że te osłonki to komedia
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Faceci w rajtuzach, albo z osłonkami.
Jakich ja czasów dożyłem
Jakich ja czasów dożyłem
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Jak w średniowieczu, tylko gorzej :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .