podobna jest w corratecu mojej matki.. od frontu ma nadruk PICON... calkiem spoko wynalazek, jakbys foto z przodu wrzucil by byla pewnosc... jakbys sprzedawal to pisz PM, bo szukam czegos podobnego do treningowki.

no wlasnie chce kupic, i tez myslalem ze corratec , bo cos podobnego bylo w hardbowie, tylko tamta od przodu miala wygrawerowany napis corratec , a ta jkest gladka i blyszczaca
Ostatnio zmieniony 2012-07-13, 15:56 przez ANDRIUBIKER, łącznie zmieniany 1 raz.
Załączniki
korba 2.jpg

he he, pewnie tak,choc raczej nie tajwan, picon dla corrateca , jednak szfabski jakby nie spojzec ;), na foto widac , ksztalt korb nieco inny, ale koronki identyczne
Załączniki
hardbow8.JPG

ale ktore masz takie same? bo te z corrateka i te ktore wlasnie kupilem sa inne, a ja chce wiedziec co to jest i kto to robil itd?

wyglądają na korby marki CPI
z marką spotkałem się już kilka razy - robi genialne wizualnie podróbki różnych rzeczy (miałem np korby które bez odczytania napisów z tyłu rozszyfrowalibyście jako White Industries bez grawerki, miałem korbę wyglądającą identycznie jak STX),
jest to raczej Tajwan, klepiący niezłe rzeczy ale w cenie bardziej budżetowej od renomowanych i uznanych producentów jak np Shimano Stąd sporo tych wyrobów w rowerach klasy średniej
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

no cpi to to jest na bank, bo swiadcza o tym napisy na korbie, ale wlasnie nic mi nie mowila ta nazwa, ale skoro ojciec dyrektor twierdzi ze takie to wlasnie sprzety, to ok, kupilem za 50pln z wysylka, tylko srodkowa korona po mojemu smietnik, a wyglada troche wlasnie jak white, te wybrzyszone korby, swoja droga ost alivio mialo wlasnie wygladac jak white, i shimano nawet tego nie krtylo, oficjalnie o tym tak mowiono ;)