Misiek76 pisze:
snack pisze:no i nie zdążyłem przeczytać wypowiedzi zwierzaka, wykasował :-(

krótka kariera... i miśka nam zabrał... :-(

Obrazek
Nie zabrał bo niczyją własnością nie jestem, choć po tekstach typu... "zabieraj i Miśka i szpadelek" mam ochotę sam podziękować za wizytę tutaj. Tekst ponoć na poziomie postów Zwierzaka jaki niestety mam tylko możliwość ocenić po waszych wypowiedziach.
Wiedza wiedzą, ale jak się komuś wypomina brak kultury to może trzeba chociaż czasami spojrzeć w lustro czy aby nie oceniamy innych swoją mairą... tyle w temacie. I tak jako twórca wątku dziękując za przekazaną wiedzę i spostrzeżenia uważam go za wyczerpany i zamknięty. Pewnie będę jeszcze pisał, ale już tylko w sprawach merytorycznych
Misiek76
Misiek, to Zwierzak napisał że zabiera nam Miśka więc do niego miej pretensje ja tylko napisałem że skoro zabiera to niech idzie do innej piaskownicy bo lekko to dziecinny tekst.
Trafiliście na forum gdzie liczy się dobry smak i fachowość.Wszystko do wszystkiego można założyć ale nie wszystko pasuje i nie wszystko wygląda dobrze.
Padły dobre rady które nie trafiły na podatny grunt a wręcz przeciwnie.
To tyle ode mnie, koniec off topu.
Lodzermensch

Misiek, jeden post zwierzaka caly czas masz na 4 stronie - malo? Jak malo to zajrzyj jeszcze na fb gdzie pluje jadem
Abstrachujac juz jednak od tego nad czym nie warto sie rozwodzic - powtorze bo moglo zginac wsrod przepychanek: poczytaj posty Bartka, uzytkownika takiej samej ramy (a w sumie to nawet 3 takich) - dosc szczegolowo opisal swoje doswiadczenia z doborem wysokosci widelca mlodszego o dekade od ramy
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

skolioza pisze:Misiek, jeden post zwierzaka caly czas masz na 4 stronie - malo? Jak malo to zajrzyj jeszcze na fb gdzie pluje jadem
Abstrachujac juz jednak od tego nad czym nie warto sie rozwodzic - powtorze bo moglo zginac wsrod przepychanek: poczytaj posty Bartka, uzytkownika takiej samej ramy (a w sumie to nawet 3 takich) - dosc szczegółowo opisal swoje doswiadczenia z doborem wysokosci widelca mlodszego o dekade od ramy
`
Powiem tak... swoje z tej konwersacji wyciągnąłem bo i czytać ze zrozumieniem potrafię. Posty Bartka i kilku innych osób są czytelne dla mnie stąd były podziękowania za przekazaną wiedzę. Uważam, że całkiem nie potrzebnie zarówno Zwierzu jak i kilka osób z forum wciągnęło mnie w jakaś dziwną wojenkę na słowa. Ja nie po to się tutaj logowałem więc dajmy już spokój bo to całkiem nie potrzebne. Jestem pasjonatą starej motoryzacji i wiem, że moja wizja zarówno samochodów jak i rowerów nieco odbiega o tej preferowanej przez sporą większość. Ja dążę do łączenia tego co najlepsze w starym z nowymi technologiami/ rozwiązaniami :) Tak więc szanuję wasz pogląd na to jak powinien wyglądać roweroo i z kilku typowo technicznych rzeczy, o których nawet nei wiedziałem na pewno skorzystam.
Dzisiaj piękna pogoda na rower a ja go dopiero składam :(

.............ale do starego mustanga jakbyś wsadził jakieś nowe felgi chińskie to też by wygladało ...niesmacznie

nop to zamiast gadu gadu składaj bo słońce zachodzi .....ciekaw jestem który wcześniej, Ty czy Hubert sie pochwalicie jeżdzącą maszyną :mrgreen:
www.velotech.pl

.............ale do starego mustanga jakbyś wsadził jakieś nowe felgi chińskie to też by wygladało ...niesmacznie
True a jak widze dezenty, platiny czy inny chiński szajs z alle w starszych BMW słabo mi.
iekaw jestem który wcześniej, Ty czy Hubert sie pochwalicie jeżdzącą maszyną
Piotrze nie moja wina że na alle nie ma hamulcy i zębatek konkretnych w rozsądnej cenie :evil:
,na pw dostałeś przedsmak. A może masz coś zalegającego i mi pomożesz :->

snack pisze:Hubert, a ty idziesz na te praktyki do Piotra? chyba kiedyś była mowa o tym...
To by się skończyło zabójstwem, Piotr nie jest cierpliwy.
Lodzermensch

Hubert, a ty idziesz na te praktyki do Piotra? chyba kiedyś była mowa o tym...
Jakby dobrze płacił to tak :mrgreen: a tak na serio to do Krakowa nie pojadę i czasu nie mam.
To by się skończyło zabójstwem, Piotr nie jest cierpliwy.
Czy ja wiem, mówiliście że to piternator i wgl. a On jest git, mądrze gada w końcu to pros i dogadał bym się z Nim, ja tam głupich pomysłów nie mam żeby się pogniewał.
Gorzej by było jakbym miał sie dogadać z Fockerem na temat chemii przy rowerach...

Wanted:
3 blaty aluminiowe bcd 104 takie jak z korby xt albo coś podobnego. ~~60zł
Hampel przód formula rx oro puro , orok24~~100zł
Kaseta 9s alu pająk~~35zł
Opony RR, Continental supersonic lub coś innego super. ~~70zł

Na alle te wszystkie blaty są zajechane total
Hampli są tony w tym same hujesy i avidy czyli padaka a jak jest formula to kiepska i za droga.

Piotrze jakbym to miał to i rower jeżdżący.