o co tu chodziiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

załóż se galerie na Picassie i po kłopocie, a Record nie jest jakimś cudem , miałem na tym szoske , stare to było .marcin74 pisze:co jest grane !!!!!!!!!!!!! wszyscy po kolei wala zdjecia na cala strone ,a moje znow wywala z powodu braku miejsca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakis starych piast nawalone a na campagnolo record OR miejsca nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o co tu chodziiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie męcz sie , mamy taki rower do sprzedania na takiej pieście , była nówka jak robiłem montaż , kumpel spawał rame , reszta na warsztacie .rurokura pisze:Taka o ,ciekawoskta. Niektórzy znają i stwierdzą ,że nic specjalnego ,inni może się zastanowią przez chwil kilka.
Jako że uległem fascynacją piastami wielobiegowymi ,przedstawiam orbita 3x7.
Domyślić się łatwo można -piasta ma 21 biegów ,nawet 24 ,jeśli dać kasete 9kową -w sensie 7/8 biegów na bębenku i 3 przełożenia planetarne w środku. Jak sobie zrobie rower poziomy ,to będzie jak znalazł ..
..do tego 3 zębatki z przodu i rower o 72 biegach jest już w zasięgu ręki :D
[url=http://img818.imageshack.us/img818/2532/orbit01.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img560.imageshack.us/img560/9379/orbit02.jpg]Obrazek[/URL]
Jednocześnie -jeśli ktoś będzi miał /spotka się ze starszą wersją orbita tj.2x6 to jestem bardzo chętny na jej zakup -więc prosiłbym o kontakt
Obrazek tu prosze o zdjęcie poglądowe ;)
Wduszasz tyłkiem na zjazd - a poza tym, wszystko dokładnie tak zostało pomyślane, jak napisałeś.skolioza pisze:opuszczasz na zjazd, a później ustawia się (przynajmniej powinno) w tym samym miejscu
Widelec zostawiam, przyda sie.W nowym projekcie mam do wyboru 3 amory, ale zaden nie jest jeszcze na 100% sprawny, wiec na poczatek beda widly KonaPiotr pisze:aaaaa ładny widelczyk hm czyżby był do oddania ?? jak patrze Kona ?
Na zdjeciu widac lekkie wgniecenie od mostka, pewnie po upadku poprzednieg wlasciciela.Ja na tej kierownicy jezdzilem jakis czas, ale juz bym tego nie robil i do jezdzenia jej nie polecam.himayer pisze:jakie koszty są kierownicy ? i czy ta fotka druga przedstawia jakieś nadpęknięcie czy to tylko jakaś rysa