https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... frame+hook
miłego szukania, a nóż widelec...
Stalowy tak trachnął?
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
No dokładnie. Przy okazji był zaspawał tą ostatnią dziurkę w cholerę.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
W sumie to połamany hak na nic się nie przyda i też bym go zespawał tak jak chłopaki piszą. Tymbardziej, że stalowy i będzie taniej i łatwiej.
Zapomniałem dodać, że przez te pół godziny jeździło się znakomicie. Jestem mile zaskoczony Wszystko udało mi się ładnie wyregulować na sucho w domu. Gdyby nie ten kij to ze 30 km by dziś pękło. Ten rower na pewno nie będzie stał w pokoju
Elegancko że jesteś zadowolony z jazdy na swoim nowym sprzęcie i że nie będzie się kurzył w pokoju tylko cieszył ciebie.Bart pisze:Zapomniałem dodać, że przez te pół godziny jeździło się znakomicie. Jestem mile zaskoczony Wszystko udało mi się ładnie wyregulować na sucho w domu. Gdyby nie ten kij to ze 30 km by dziś pękło. Ten rower na pewno nie będzie stał w pokoju
Spawałeś no i teraz na półkę
Daj komuś żeby zdjął wzór będzie na zapas
Daj komuś żeby zdjął wzór będzie na zapas
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Wiesz co, ja może mam różowe rowery dwa/trzy bo są to oryginały, ale tak spierdzielić rower przez 5 pancerzy pomarańczowych ? i jak to wygląda, ma to razić czy szokować , bo ja jestem w szoku jak spaprać coś co czego praktycznie się nie dało i za to była kara, hak poszedł się chrzanić bo nie wytrzymał takiego ciśnienia.
Co do haków, mam dwie hurtownie i mają po prostu nieogarniętą ilość modeli, no i nie po stówie . . . . . .
Aha no i te chwyty . . . . Respect
To Ci się to podoba !
Co do haków, mam dwie hurtownie i mają po prostu nieogarniętą ilość modeli, no i nie po stówie . . . . . .
Aha no i te chwyty . . . . Respect
To Ci się to podoba !
Masz taki jak mój ?Piotr pisze:Co do haków, mam dwie hurtownie i mają po prostu nieogarniętą ilość modeli, no i nie po stówie . . . . . .
nie wiem , musiałbyś mi wysłać na maila velotech@vp.pl dobre zdjęcie strony A i B proste z góry abym im wysłał do przymiarki
Ja dla siebie znalazłem np hak do Diamond Back Vertex
Ja dla siebie znalazłem np hak do Diamond Back Vertex
Tych haków nie ma w Polsce niestety, sprawadzili mi nawet w czechosłowacji.
Jedynie są na Litwie, ale cena ok 20 dolców, ale nie współpracują z nimi, zostaje Ci . . ebay, albo bier ten co masz i zrób kopie .
Jedynie są na Litwie, ale cena ok 20 dolców, ale nie współpracują z nimi, zostaje Ci . . ebay, albo bier ten co masz i zrób kopie .
Dzięki.Piotr pisze:Tych haków nie ma w Polsce niestety, sprawadzili mi nawet w czechosłowacji.
Ten pospawany na razie trzyma. Kupiłem jakiś na aluminiowy, jeden otworek pasuje, na zapas może być.
Można podejrzewać, że ta informacja jest nieaktualna od dłuższego czasu...Piotr pisze: ... sprawadzili mi nawet w czechosłowacji...
RS,
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Panaracery to trochę inna czerwien. Imo nie będą pasować te są wizualnie idealne
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Kilka lat temu kupiłem nowe, nigdy nie używane Maxxisy z tamtych lat. Po kilku jazdach popękały tak jak te. Taki urok 20 letnich opon ;)
Przynajmniej nie szkoda tyraćrkopec16 pisze:Szkoda, że mocno popękane :( też nad nimi myślałem i odpuściłem