Kupiłem niedawno to cudo) Kanapa na kołach lat 90-tych
Rower dostał u mnie drugie życie. Był wizualnie w opłakanym stanie. Bród koloru brązowego pokrywał całość.Mechanicznie mocna czwórka z plusem Zgodny w pełni z katalogiem oprócz hamulcy ,siodełka no i opon. Manetki xt.
Pierwsza jazda już była i jestem w szoku jak to fajnie połyka schody i krawężniki. Na razie nie ruszam zawiechy bo mogę wiecej popsuć niż poprawić. Tylny damper działa idealnie i regulacja też działa. Przedni z elektroniczną regulacją tłumi ok ale róznicy specjalnej nie widze między 3 trybami.
Do ogarnięcia mam hamulce magury hs33 evo z chyba 99roku? Klocki ,nowy olej i regulacja. Wkład suportu szumi...Może ktoś ma anglika 113 mufa 68? Kaseta przyjęła nowy hg93 bez problemu.
Muszę przykręcić rogi tylko kiera jest wgniecona od zbyt mocnego dokrecenia od poprzednika...jest na to jakis patent poza skróceniem kierownicy?
Zrobie pózniej ładne zdjęcia to wstawie
K2 Proflex 4000 1998r.
#1GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike