Re: Fockerowy Mongoose Amplifier 1994
#32Na krzyski coś za kanciaste.. A informacji o FSA jakoś nie kojarze w wątku...
#33Tak jak pisał Oskar Kabat - FSA Orbit
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#34fsa orbit ale chyba bardziej współczesne? bo nie pamietam żeby kiedyś były kolorowe anody tylko proszek
#35No co Ty? Oni robili stery anodowane na różne kolory od samego początku. I to różne modele. Dlatego padło na FSA:
Te moje są z pewnością trochę młodsze niż reszta roweru, ale trzymają klimat epoki.
Te moje są z pewnością trochę młodsze niż reszta roweru, ale trzymają klimat epoki.
#37Na ile można wycenić takie cacko ja się pytam? Z czystej ciekawości :)
Ja sapię do katalogu Mongoosa ale z roku1996, tam rama była już nieco inna, nie było dwururki, oni się chwalili wtedy, ze ramę projektował Nicolai, niech mnie ktoś poprawi jak nie.
ROWER PIĘKNY.
Ja sapię do katalogu Mongoosa ale z roku1996, tam rama była już nieco inna, nie było dwururki, oni się chwalili wtedy, ze ramę projektował Nicolai, niech mnie ktoś poprawi jak nie.
ROWER PIĘKNY.
Są: Super V2000; Trek 9900 OCLV; Trek 990; Spec Stumpjumper M2, Cannondale F400 (killer); Klein Pulse; Focus Black Rider; Cannon MOTO CARBON :); SBIKE; .. i parę jeszcze gratów.
#38Chyba nie pokazałem jak skończył Mongoose :)
#39Pięknie to wygląda. Mój spec też powędruje na ścianę. Tylko muszę konkretne kołki dać albo kotwę chemiczną bo ściana dziurawka a nie chcę żeby rower wylądował komuś na głowie :D
#40Czajnik, u mnie w garażu sprawdziły się kołki Fischera do gazobetonu, ściana też dziurawka, do tego jakiś gips czy ch** wie co z PRLu. Rowery wiszą i ani drgną.czajnikmtb pisze: ↑2022-02-04, 18:04Pięknie to wygląda. Mój spec też powędruje na ścianę. Tylko muszę konkretne kołki dać albo kotwę chemiczną bo ściana dziurawka a nie chcę żeby rower wylądował komuś na głowie :D
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
#41Luzik panie Jestem budowlańcem także dam radę. Kilka sposobów na zamocowanie uchwytów już mam zobaczymy co będzie lepiej trzymać.
#42wow, muszę to pokazać "starej"
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm