Jest szansa żeby zakupić gdzieś śrubę przelotową, taką 'frezowaną wydmuszkę' jak na zdjęciach ?
Mam stare Deore LX 3x8 , porządna konstrukcja - i 'standardowo' w obu zerwane te śruby a klamkomanetki są na tyle porządnie wykonane że moze warto je ratować.
Może ktoś z Was będzie wiedział pod jakim hasłem i gdzie tego szukać.
Fotki zapożyczone z aukcj na allegro
1. widać urwaną górę śruby z nakrętką - na dole po prawej stronie
2. widać pozostałość tej śruby
3. z drugiej strony śruba ma kwadratowy kształt i wchodzi w korpus manetki
te trzpienie mają LEWY gwint - odkręcają się w prawo
albo znajdziesz inną na części, albo porządna żywica eposydowa - może sklei
albo znajdziesz inną na części, albo porządna żywica eposydowa - może sklei
* KIRK Revolution x 4 * <[shadow=cyan]MISTRAL Vision Alu Pro [/shadow]> < FILMOTEKA >
Mam rozczłonkowaną klamkomanetkę LXa ST-M565, 8 biegową Nie wiem czy jest kompletna, ale śruba o którą pytasz jest Po weekendzie mogę wysłać - Twoja za koszt kuriera
@skolioza
wielkie dzięki za propozycję, chętnię skorzystam.
Potrzebuję co prawda dwóch śrub, ale może uda mi się zesztukować z tych dwóch połamanych dłuższych odcinków jeden sprawny :)
Podeślij proszę dane do przelewu i kwotę, wysyłka czym Ci najwygodniej, może być pocztą.
Dziękuję.
wielkie dzięki za propozycję, chętnię skorzystam.
Potrzebuję co prawda dwóch śrub, ale może uda mi się zesztukować z tych dwóch połamanych dłuższych odcinków jeden sprawny :)
Podeślij proszę dane do przelewu i kwotę, wysyłka czym Ci najwygodniej, może być pocztą.
Dziękuję.
Nie dostałem od Ciebie wiadomości z danymi do wysyłki - podeślij na PM, paka generalnie jest gotowa
Musiałem czegoś w takim razie nie ogarnąć w przedzlotowym zamieszaniu Szczegóły wysyłki masz na PM