Jakbys jezdzil na tym Karpielu to mialbys to samo. Tuleje sie zuzywaja ot wszystko, ta jest najbardziej obciazona, a wytrzymala dwa lata.hit00r II pisze:To coś ty z tym zrobił!?
Zapuściłeś ?
Jednak co Karpiel to Karpiel ... potem długo , długo nic
Tuleje wymienione, zero luzu
Wybilem lozyska z przedniej piasty, jak patrze jak one wygladaja, to dziw ze to wogole jezdzi
W tylnej nie mialem jak osi rozkrecic, musze klucz spilowac bo mam za gruby, to tez po nowym roku.

Wybilem lozyska z przedniej piasty, jak patrze jak one wygladaja, to dziw ze to wogole jezdzi

W tylnej nie mialem jak osi rozkrecic, musze klucz spilowac bo mam za gruby, to tez po nowym roku.
Re: Astrix Havoc
#156Klucz dorobiony, lozyska w piastach wymienione, w tylnej jedna strona wygladala zle, skrodowane.
Dorobilem dwa komplety sprezyn do Monstera, wstawilem najbardziej miekkie, zobaczymy jak bedzie sie jezdzic.
Stuningowalem przerzutke, ale ustawienie przez budowe ramy i wymiane kasety na szosowa, dosyc problematyczne.
Dorobilem dwa komplety sprezyn do Monstera, wstawilem najbardziej miekkie, zobaczymy jak bedzie sie jezdzic.
Stuningowalem przerzutke, ale ustawienie przez budowe ramy i wymiane kasety na szosowa, dosyc problematyczne.
#157Jak się dba ... tak się ma.
Dorobienie sprężyn do Monstera ?
Przecież do tego potrzebna jest specjalna stal o odpowiednich właściwościach , zwoje również powinny być z konkretnymi przerwami.
Dorabiasz sprężyny ?
Dorobienie sprężyn do Monstera ?
Przecież do tego potrzebna jest specjalna stal o odpowiednich właściwościach , zwoje również powinny być z konkretnymi przerwami.
Dorabiasz sprężyny ?
#159Haha
Lodzermensch
#160Centrum pomiarowe
https://www.youtube.com/watch?v=V_QfZRHvvWg
Jeszcze tylko odpowietrzyc hamulce, bo widzialem w zbiorniku babelek, dolozyc podkladke pod wklad suportu, kosmetyka i w zasadzie pierwszy raz w zyciu rower przygotowalem przed sezonem

https://www.youtube.com/watch?v=V_QfZRHvvWg
Jeszcze tylko odpowietrzyc hamulce, bo widzialem w zbiorniku babelek, dolozyc podkladke pod wklad suportu, kosmetyka i w zasadzie pierwszy raz w zyciu rower przygotowalem przed sezonem

#162Wycena jest indywidualna, ja za cztery sprezyny zaplacilem niecale 300zl.
Rozwiazalem problem nierownego ustawienia klamek