Alpinestars AL-MEGA DX 1990r
#1Nowy nabytek. Wreszcie zalegajacy osprzecik DX doczekal sie ramy.
Sunn Revolt COMP
Alpinestars AL-MEGA DX
Alpinestars AL-MEGA DX
hehe przydała by mi się taka ramkacardamon pisze:Skeevo, toć ona na allegro chyba 2 razy była, chyba że to nie ta
Dokladnie - rama z allegro.Skeevo pisze:hehe przydała by mi się taka ramkacardamon pisze:Skeevo, toć ona na allegro chyba 2 razy była, chyba że to nie ta
Sam sie zdziwilem jak ja zalozylem na kolocorrado1111 pisze:Jakbyś potrzebował dętkę z krótszym zaworem to pisz śmiało:)
Tak - FD mam ale 28,6 a manetka jedna uszkodzona wiec czeka na czesci od Ciebiemekp pisze:Kurde... Ładny będzie...
To tutaj FD i manetki?
Fakt zacisku i czarnej sztycy 31,2 . Obrecze to RigidaANDRIUBIKER pisze:faaajny klasyk, brak jeszcze zacisku sztycy ;).. z fd problem jest? sporo dx -ow bylo ostatnio na alledrogo, co to za obrecze sa??j
Ta jest tylko do zdjecia (30 mm)ANDRIUBIKER pisze:a co z ta sztyca jest nie tak?? pewnie taka z literka a , bylaby leposza , ale kolorystycznie jest oki, jak pisalem kanty czarne i miodzio
Złą sławę odnośnie pękania w okolicach główki miały głównie e-staye. Dlatego w późniejszych ramach A-star spawał wzmocnienia. Jako klasyczna rama ta jest pewnie mocniejsza ale jak z każdym starym alu trzeba się liczyć że może strzelić aczkolwiek nie musi.elziomallo pisze:Bomba kolorki, podobno pękały te ramy przy główce więc nie szarżuj, bo nie ma za dużo tych rowerów ;D