Liczę chłopaki na Waszą pomoc
trafił mi się z głupa fajny sztywniak, ma co prawda trochę długą sterówkę (16 a potrzebuję 14,5) ale jako że dość długo szukałem tego typu (proste lagi bez "łuku" w dolnej części) to nie wybrzydzam No i haki ma Spinnera
kwestia tylko co to jest - bo przyznam, że logo gdzieś już widziałem, tylko skojarzyć nie mogę...
może Wam prędzej wpadnie kto takie montował - liczę w każdym razie na sugestie
problem, bo gwint jest za krótkiJastrzomb pisze:1,5cm centymetra to nie problem, robota na 5 min :)
Irek My Master - po tej wskazówce pokopałem po katalogach wrzuconych przez Piotra i JEST (dokładnie taki w katalogu 94, identycznie wyglądające ale z innymi naklejkami w katalogach wcześniejszych)!!!iras pisze:Kona ???
dzięki - wiedziałem że gdzieś to widziałem, ale z niczym mi się nie kojarzyło, nie miałem punktu zaczepienia
kurcze nie sądziłem że tak szybko pójdzie super!
a wagę podam jak... zważę
Oj Skolioza, to tylko Kona.
Z gwintem no problem, na Pw moge Ci napisać gdzie masz wpaść dogwintować zwoje.
Ja nie mam gwintownika, ale kumpel ma.
nie ja od Kony na tym forumPiotr pisze:Oj Skolioza, to tylko Kona.
a PW chętnie - bo chcę go dogwintować (mogę w sumie wrzucić na A-Heada, ale to w ostateczności jak wyczerpię inne możliwości)
A 16cm to nie bedzie za malo dla ahead-a ? pytanie jakie masz wysokie stery i glowke ramy.skolioza pisze:mogę w sumie wrzucić na A-Heada
16cm to chyba tylko w ramach alu ze starami zintegrowanymi i to już i tak jest max, bo w stalowej plus zewnętrze stery to jest imposible raczej
nie... tak źle nie jest....
główka ma 10,5cm, przy wbitych w nią wysokich bądź co bądź sterach (FSA Orbit) zostaje na mostek jeszcze 3cm (czyli łapie w tym układzie 2/3 wysokości z Profile Stiffy, który niski także nie jest)
Myślę że wrzucając niskie stery i mostek rura powinna złapać 2gą śrubę - ale to jak pisałem w sytuacji bez innego wyjścia
główka ma 10,5cm, przy wbitych w nią wysokich bądź co bądź sterach (FSA Orbit) zostaje na mostek jeszcze 3cm (czyli łapie w tym układzie 2/3 wysokości z Profile Stiffy, który niski także nie jest)
Myślę że wrzucając niskie stery i mostek rura powinna złapać 2gą śrubę - ale to jak pisałem w sytuacji bez innego wyjścia
Mam widelec o wysokości jaki by pasowła Ci, ładny Tange, może być wymianka ewentualna, zdjecia dam pózniej.
Widelce na Aheda muszą być łapane w całości przez mostek, poniżej górnej powierzchni mostka ok 3 mm.
Widelce na Aheda muszą być łapane w całości przez mostek, poniżej górnej powierzchni mostka ok 3 mm.
melduję posłusznie - dogwintowany, zważony! wyszło 808g, ale po przycięciu rury na mój wymiar myślę że będzie siódemka z przodu
ooo w morde jeża, to mniej niż P-bone
gratuluje posiadania!
a jaką dł rury planujesz? oczywiście zważ go wtedy dla mnie :)
gratuluje posiadania!
a jaką dł rury planujesz? oczywiście zważ go wtedy dla mnie :)
będzie 14,5-15cm, zobaczę jak z wieszakiem wyjdzie; teraz jest 16
waga nie najgorsza, w końcu to potrójnie cieniowane cr-mo
waga nie najgorsza, w końcu to potrójnie cieniowane cr-mo