![:roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Mała ciekawostka dot. obręczy
The Rock 395E was released in the 1994 model year. Manufactured by Sun Metal Products of Warsaw, Indiana it is made of 6061-T6 aluminum alloy (see Metals article).
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Zdjęcia
![Obrazek](http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/1088875/3680568.jpg)
Wymien. Problemy urologiczne to powazna sprawa, ja sie w ten sposob zalatwilem pare lat temu dosc konkretnie i z wlasnego bolesnego doswiadczenia moge powiedziec, ze to sa sygnaly ktorych nie nalezy ignorowac. Stosunkowo niedawno dopiero zaczeto produkowac siodelka anatomiczne, z wycieciem dzieki ktoremu kluczowe dla facetow przewody nie sa uciskane. Dla mnie dobrze dzialaja siodelka WTB z wycieciem, a prawdziwa nirwana jest siodlo Charge Spoon. Tak, wiem ze nie retro, ale zareczam ze lepiej miec nie-retro siodelko niz klopoty z erekcja i oddawaniem moczu. Nic zabawnego.Askaniusz92 pisze:Ma za to parszywe siedzenie, du** boli jak cholera
O proszę, wygląda na to że Sun miał fabryczkę w Warszawie, tej WarszawieAskaniusz92 pisze: Mała ciekawostka dot. obręczy
The Rock 395E was released in the 1994 model year. Manufactured by Sun Metal Products of Warsaw, Indiana it is made of 6061-T6 aluminum alloy (see Metals article).
![]()
![]()
![]()