Rocky Mountain

Witam
Daję teraz szansę wykazania się formowym wyjadaczom. Proszę o wszystkie informacje na temat tego roweru, co to za rama (dokładny model, rocznik itp) jakieś informacje o tej konkretnej ramie, skany katalogów, broszury,testy, po prostu interesuje mnie opis wszystkiego co związane z tym rowerkiem. Z góry bardzo dziękuje.

E myślę że sam możesz na ten temat powiedzieć dużo więcej
Osobiście gustuje wyłącznie w retro, mianowicie :
- Rocky mountain element full xtr
prawda? Skolioza
Ostatnio zmieniony 2011-10-07, 08:50 przez gios, łącznie zmieniany 1 raz.

Rower jak rower... fotki dobre, więc wszystko widać.. Nowe elementy grupy m900... Na Rocky Mountain się nie znam, ale... może przypomnę jak to kolega miał na handel jednego... tutaj widać starszy rocznik w wersji do cięższych zastosowań:
Obrazek
Jak dla mnie to w tym przedziale cenowym można kupić coś lepszego (nowszego, lżejszego)... 5k to jednak dużo pieniędzy (można za to złożyć 2 dobre retrobejki)... Sprzedający nie podał wagi, ale nie spodziewałbym się świetnego rezultatu

Skolioza detektyw...
Szczerze nie ładnie z Twojej strony Gios wymyślać sobie jakich to rowerków nie miałeś... Wstyd mi trochę za Ciebie, bo jesteś jednym z młodszych członków tego forum (podobnie jak ja). :-/ Trzeba mieć trochę samokrytyki i skromności...
Przytoczyć mogę tu motyw z Angielskiego retrobejka... Chłopak fotografuje coś w garażu (jakiś rowerek) w tle widać maskę ferrari Testarossa... wszyscy w komentach że super autko, a on zamiast powiedzieć, że to jego przyznaje, że to jego ojca. Nie wiem czemu w Polakach jest taka wewnętrzna chęć bycia lepszym :-/

Jesczce trochę ostrzeżeń zostało więc myślę że możesz spokojnie używać forum. Chętnie Ci pomożemy w doborze roweru, części itp :mrgreen:

Re: Rocky Mountain

gios pisze:Witam
Daję teraz szansę wykazania się formowym wyjadaczom. Proszę o wszystkie informacje na temat tego roweru, co to za rama (dokładny model, rocznik itp) jakieś informacje o tej konkretnej ramie, skany katalogów, broszury,testy, po prostu interesuje mnie opis wszystkiego co związane z tym rowerkiem. Z góry bardzo dziękuje.

E myślę że sam możesz na ten temat powiedzieć dużo więcej
Osobiście gustuje wyłącznie w retro, mianowicie :
- Rocky mountain element full xtr
prawda? Skolioza
Ja sie tam troche znam , w sumie , ale kolego , pokop w internecie, jest tego mase informacji a nie - poszukajcie mi, możemy , ale jak coś będzie egzotycznego bardziej.
www.velotech.pl

Re: Rocky Mountain

Piotr pisze: Ja sie tam troche znam , w sumie , ale kolego , pokop w internecie, jest tego mase informacji a nie - poszukajcie mi, możemy , ale jak coś będzie egzotycznego bardziej.
Tu nie chodzi o informacje tylko o spam :)