Elcia to rozstawcie sie w miarę szeroko po zewnętrznej żeby nam zagarnąć miejsce ogniskowe i jak najwięcej miejsca pod namioty :) My dotrzemy dopiero w piątek wieczorem.
Zderzacz hadronów Twojej produkcji?dodo1989 pisze:Detal niespodzianki, którą zabiorę na zlot. Zgadniecie cóż to może być?
A wiersze, wiersze będą?dodo1989 pisze:Kurczę... Przesadziłem z tą podpowiedzią. Masz rację . Tak już myślałem o niej rok temu, ale dopiero w tym roku zebrałem dostateczną ilość sił by zrobić ten instrument. Troszkę poprawiłem fabrykę.
Jak mi sie zmiesci do malej Corsy to pomyślę. Przed zlotem jeszcze o Tychy zahaczam a nie chce u przyjacół robić składowiska rowerów bo i tak ciasno mają :)corrado1111 pisze:Radziej, bierz oba, jeździć nie musisz.
No jak Mama mówi to trzeba słuchać.Radziej pisze:Mama mi powiedziała żebym zabrał "panczesa" nie "gete". To wezmę panczesa.
Przegoń ich:)elcia3009 pisze:W Będkowskiej oblężenie kamperow. Z każdej strony i nawet za rzeczką juz... Conieco miejsca zostało, damy rade