Ze starych dziadów(
![:-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Czekam na cały rower
Corri foty sprzed 2 latcorrado1111 pisze:Nie ma żadnych samochodów: https://www.google.pl/maps/place/bankow ... ac!6m1!1e1 :)
Dzięki. Póki co czekam aż lakier się utwardzi i będziemy działaćQmtB pisze:Piękna rama Skeevo, czekam z niecierpliwością na efekty.
Sztopi, odnośnie Twojego skojarzenia, które już wisi na mojej tapecie, jak to jest, że niby felgi pod klockowe a anodowane na czarno? Poszły chyba z zębatkami w tym egzemplarzu, to poza pierwszymi dniami ma jakiś w ogóle sens?
zarówno koronki jak i obręcze są w oryginalnej barwie, po prostu bardzo mało, bądź w ogóle nie używane - stąd brak widocznych śladów zużyciaQmtB pisze:Piękna rama Skeevo, czekam z niecierpliwością na efekty.
Sztopi, odnośnie Twojego skojarzenia, które już wisi na mojej tapecie, jak to jest, że niby felgi pod klockowe a anodowane na czarno? Poszły chyba z zębatkami w tym egzemplarzu, to poza pierwszymi dniami ma jakiś w ogóle sens?
Dyrektorze, na foto tego speca to jest korba czarnego LX-a więc blat albo przeszczepiony albo pomalowany.skolioza pisze:zarówno koronki jak i obręcze są w oryginalnej barwie, po prostu bardzo mało, bądź w ogóle nie używane - stąd brak widocznych śladów zużyciaQmtB pisze:Piękna rama Skeevo, czekam z niecierpliwością na efekty.
Na foto Wolbery AT-20 i XT M730
Obrazek
Obrazek