I wszystko stało się jasne!
Maszyna która pozostawiła w tyle pozostałych kandydatów to Klein Altitude zaprezentowany przez El Ma
Ponadto miejsce na podium wyskładali sobie:
Miejsce II: Yves Moi Kleinem Attitude
Miejsce III: Radziej GT Xizangiem 97
Moje serdeczne gratulacje!
Dziękuję również wszystkim, którzy zaprezentowali swoje maszyny
O kurczę! No i weź teraz człowieku uśnij...
Już mówiłem Kleinowi, też jest poruszony
Na serio - dziękuję wszystkim Wam za głosy - trochę mi głupio, bo on jest taki prawie fabryczny, nie licząc DiskDrive'a i hamulca Paula. Znaczy, że inne rowery biorące udział w konkursie wymagały znacznie więcej wysiłku i twórczej inwencji podczas powstawania - co nie ukrywam, mnie bawi najbardziej - szukanie cześci, zastanawianie się co i w jakich kolorach użyć, dobieranie i wreszcie ożywianie przed pierwszą jazdą - a Attitude'a jak skręcili tak jest.
Jutro go odkurzę i napompuję
Już mówiłem Kleinowi, też jest poruszony
Na serio - dziękuję wszystkim Wam za głosy - trochę mi głupio, bo on jest taki prawie fabryczny, nie licząc DiskDrive'a i hamulca Paula. Znaczy, że inne rowery biorące udział w konkursie wymagały znacznie więcej wysiłku i twórczej inwencji podczas powstawania - co nie ukrywam, mnie bawi najbardziej - szukanie cześci, zastanawianie się co i w jakich kolorach użyć, dobieranie i wreszcie ożywianie przed pierwszą jazdą - a Attitude'a jak skręcili tak jest.
Jutro go odkurzę i napompuję
Co tu dużo mówić... Klein jest świetny.
Marcin nie masz wyjścia i musisz pojawić się na zlocie.
Oby rywalizacja w następnej edycji była równie ciekawa...
Tylko co ja wystawię.... już chyba wiem
Oby rywalizacja w następnej edycji była równie ciekawa...
Tylko co ja wystawię.... już chyba wiem
Gratulacje , to jedne z dwóch najśliczniejszych rowerów na forum.El mo , polej Kleina szampanem , tylko nie takim za 5 zyli:)
Lodzermensch
o tak! taka wygrana zdecydowanie zobowiązuje!staszek pisze:Co tu dużo mówić... Klein jest świetny.
Jak by tak policzyć sumę punktów z moich trzech rowerów to wygrałem Brawo, zasłużone trofeum dla El ma
Gratulacje dla tych co na "pudle". Mogłem postawić gotówkę na zakładach :). A ja i tak wybrałem rower z Miejsca III(choć w pierwszej chwili numerem 1 był Klein).
Peugeot PFN10 z 1979?, Rocky Mountain Blizzard, ORANGE P7 - 1998 - dawniej :)
e tam " szemrane " zakłady, wszystkie projekty były dobre, każdy składał tak na co było go stać, myśle że wzieliście to też pod uwage , .
Mnie wszystkie projekty sie podobały pod względem inwencji twórców i każdy zasługuje na słowa uznania że zakończył projekt, który wnosi cząstke do rozwoju społeczności.
A czy ten jest ładny czy tamten ładniejszy to już sprawa osbista .
Także każdemu dziekujemy za włożoną prace i pomysł.
Bravo !
Mnie wszystkie projekty sie podobały pod względem inwencji twórców i każdy zasługuje na słowa uznania że zakończył projekt, który wnosi cząstke do rozwoju społeczności.
A czy ten jest ładny czy tamten ładniejszy to już sprawa osbista .
Także każdemu dziekujemy za włożoną prace i pomysł.
Bravo !