Właśnie nabyłem swoje pierwsze Retro Mtb a mianowicie Arrow Villger.
Rower jest na osprzęcie Shimano STX w jakim stanie dowiem się jutro jak go odbiorę.
Cena? myślę że symboliczne 76 zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=4808551627
Więcej zdjęć oraz kolejne etapy odpicowania w trakcie.
o....
a ja puga wygrałem, no no,
bedziesz miał trochę zabawy z nim.
powodzenia
a ja puga wygrałem, no no,
bedziesz miał trochę zabawy z nim.
powodzenia
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
Okaże się rower z tego samego miasta co ja, więc jeśli twoje obawy się potwierdzą to go nie wezmę.
jak by co
to dla samych szpejów można go przygarnąć
to dla samych szpejów można go przygarnąć
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
Pytanie ktoś coś więcej wie o tym rowerze? Wyczytałem żę rower z 1994 roku raz na rurkach tange? Czy jest ktoś w stanie to potwierdzić.
Piotrze przyłóż sobie linijke do ekranu a dokładniej do główki ramy. Zobacz jeszcze jeszcze że oś jest pod główką a powinna być przed.
to jest 75zł - niewielkie ryzyko:)
Jak byłem dzieciakiem to taki widelec prostowałem młotkiem po locie w pień drzewa;)
Jak byłem dzieciakiem to taki widelec prostowałem młotkiem po locie w pień drzewa;)
nawet gdyby coś bylo nie halo z widlem, ramą to oglądnij osprzęt - za taką kasę całej grupy nie kupisz, więc dla niej samej warto wziąć jak dziala ok
jasne , tylko ze przeglądałem aukcje tego wystawcy to wiekęszość to zajechane sprzęty , ,zwłaszcza blaty, nie liczyłbym na cuda
Właśnie odebrałem rower widelec prosty, co do blatów w tej korbie stx nie jest źle. Największy blat już zużyty ale 2 dolne w dobrym stanie. Rower zakurzony (widać że stał troche czasu) trochę roboty będzie.
Nadszedł czas na doprowadzenie roweru do stanu z przed 20 lat. Czy ktoś posiada jakieś info, zdjęcia co znajdowało się w wyposażeniu roweru wg katalogu ?
z katalogiem ciężko będzie...
ale ja stawiam na pełną grupę STX SE + rurki ówczesny Kalloy / Zoom - to bardzo tradycyjne a więc "bezpieczne" połączenie z tamtych lat
ale ja stawiam na pełną grupę STX SE + rurki ówczesny Kalloy / Zoom - to bardzo tradycyjne a więc "bezpieczne" połączenie z tamtych lat