i oponkiskolioza pisze:Korba ładna z tym srebrem, pasują jej te pedryle

z tego co widac na fotce

i oponkiskolioza pisze:Korba ładna z tym srebrem, pasują jej te pedryle
fakt..ta masywna duzo ladniejszacardamon pisze:w młodszych modelach dolna rura ma stały przekrój i jest masywna przy główce, w starszych jest jak w Cannondalu ze sie zwęża ku główce, kwestia gustu ale mi się to nie podoba
a żona mówi "wywal te opony, przecież one zupełnie tu nie pasują! zielone do niebieskiego? co za pomysł?"marcin74 pisze:i oponki![]()
z tego co widac na fotcefajnie to zgrywa kolorystycznie
no widzisz Marcin, teraz mam dylemat czy dobrze opony wysłałemmarcin74 pisze:i oponkiskolioza pisze:Korba ładna z tym srebrem, pasują jej te pedryle![]()
z tego co widac na fotcefajnie to zgrywa kolorystycznie
hahahacardamon pisze:no widzisz Marcin, teraz mam dylemat czy dobrze opony wysłałem mam nadzieje że je jakos ładnie kiedyś wykorzystasz bo inaczej Andriu na Ciebie naśle
Starszy jesteś ode mnie więc pewno masz racjecorrado1111 pisze:Zwężanie zależy od wieku.Nie ramy.
Mam.Skeevo pisze:Starszy jesteś ode mnie więc pewno masz racjecorrado1111 pisze:Zwężanie zależy od wieku.Nie ramy.
bo to jest jakości alivioHubert pisze:Zajedziesz reala to masz Sugino. Nie wiem czemu psioczycie na sugino.
tam powinny być taki mikro strzałeczki na tym kółku z cyferkamisnack pisze:A skolioza jak odczytać rocznik siodła z tych znaczków?