no jeździ się trochę, własnie zaraz sector dostanie lanie w terenie :D zrobię tez jakieś fotki żeby sie potem cocnieco popdoniecać przed monitorem więc rower jest do tańca i do różańca.
lukas, no wiadomo że mam mały zapasik sztywniaków od specializedowego ritchey'a poprzez mega sztywnego prostego p-bona, ultralekkiego kinesisa kończąc na stylowym columbusie i uszkodzonym pepperonim w kolorze ostrej papryczki :D
mogę coś pożyczyć najwyżej na testowanie jak chcesz.
tez mam w specu sztywniaka o obniżonej wysokości bo seryjnie miałem wideł w kolorze ramki i był pod geo amorka z małym skokiem. stalowe ramki najładniej się prezentują ze stalowymi widłami, taka prosta forma piękna.
kurka, ale fajnie, że wrócił sztywny wideł. Dobrze to wygląda.
To flite to założyłeś za jakie grzechy?
To flite to założyłeś za jakie grzechy?
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Hubert, opony są extra ale w ściśle określonych warunkach; sucho, twardo, minimalnie luźna nawierzchnia, mogą za to być czasem korzenie w poprzek i schody, takie balony świetnie tłumią są mega szybkie i lekkie ale nie radzą sobie z przyczepnością. szybkie ubite single, oraz leśne ścieżki jak najbardziej.
aldek, wiem wiem że flite jest dla ciebie przereklamowany i niewygodny, ale ten model to wersja gelowa więc dupa nie boli i jest nawet wygodnie bo te wersje czarne po 210g. to twarde deski
el mo, fajny schemat z tym obiegiem krwi w rowerze, rzeczywiście on żyje!
aldek, wiem wiem że flite jest dla ciebie przereklamowany i niewygodny, ale ten model to wersja gelowa więc dupa nie boli i jest nawet wygodnie bo te wersje czarne po 210g. to twarde deski
el mo, fajny schemat z tym obiegiem krwi w rowerze, rzeczywiście on żyje!
Dzieki szukam lekkich opon na asfalt szuter ubite sciezki i troche piachu. Te bylyby dobre? A i do hardtaila z dobrym amorem tył max 2.1
Hubert, jak retro oponki to michelin sprint, irc mythos xc slick, bo te co mam to współczesne lacze 2.25 o wadze około 400g. czego w retro chyba nie uświadczysz
Dzieki Yves retro to mam wildgrippery ale to na specjalna okazje. Te furious fredy mi beda pasowaly do pól retro wyścigówki no i waga jest dobra.
Pancerze to trzeba ukrywać, a nie eksponować. Amor na przód daj. Taki jak miałem wcześniej u siebie, coś w tym stylu. Jak coś to służę VT
Dezent nie ucz ojca dzieci robić Polecam zapoznanie się z Yvesa picasą
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
No picasa Yvesa to niejedną zagraniczną galerie przebija. Też chciałbym mieć tak ozdobiony pokój.
A tak to człowiek na szafach w szafkach i na balkonie upycha. Nowa korba wymiata do tego sachs [like it]
A tak to człowiek na szafach w szafkach i na balkonie upycha. Nowa korba wymiata do tego sachs [like it]
zmiany poszly w dobrym kierunkuYvesMoi pisze:niedawno było tak:
jest tak:
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Złoty szpadel jest Twój:)borewicz pisze:mi tam sie bardziej z czerwienia widzial :P
Lodzermensch
Ostatnio zabłądziłem w internetach i trafiłem na ładną piosenkę.
Nawet nie wiedziałem że właściciel śpiewa. Ładny riff.
https://www.youtube.com/watch?v=voLRxoeVhlI
Nawet nie wiedziałem że właściciel śpiewa. Ładny riff.
https://www.youtube.com/watch?v=voLRxoeVhlI
Hubert
jednak przyznajesz że błądzisz....
jednak przyznajesz że błądzisz....
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
Całkiem to ładne
A te klekoty ile cie kosztowały ?
Nie widział byś w nim bardziej grupy 952 ?
Wiem że jest dość droga i żal używać no ale ...
Chyba że ci chodzi o kontrast kolorystyczny ciemny do srebrnego coś jak w moim RB
Korba ładnie się prezentuje ale jaki to octalink ?
XTR czy XT ?
Jeśli XTR to nie cieszył bym się zbytnio bo to mniej udany patent niż ten z XT.
Jakiegoś SID'a wpakuj do tego roweru i będzie na prawdę wspaniale.
Jak byś jeszcze dorwał coś żółtego i żółto-fioletowego SID'a 98 z najwyższego modelul Treka OCLV w kolorach żółty-filoetowy ... POEZJA.
Aczkolwiek to chyba jest absolutnie nie do wykonania aby go dostać
A te klekoty ile cie kosztowały ?
Nie widział byś w nim bardziej grupy 952 ?
Wiem że jest dość droga i żal używać no ale ...
Chyba że ci chodzi o kontrast kolorystyczny ciemny do srebrnego coś jak w moim RB
Korba ładnie się prezentuje ale jaki to octalink ?
XTR czy XT ?
Jeśli XTR to nie cieszył bym się zbytnio bo to mniej udany patent niż ten z XT.
Jakiegoś SID'a wpakuj do tego roweru i będzie na prawdę wspaniale.
Jak byś jeszcze dorwał coś żółtego i żółto-fioletowego SID'a 98 z najwyższego modelul Treka OCLV w kolorach żółty-filoetowy ... POEZJA.
Aczkolwiek to chyba jest absolutnie nie do wykonania aby go dostać
Nie rozumiem stwierdzenia szkoda używać bo xtr....
A sid tutaj... IMO poprostu nie. Jak juz to Judy SL koniecznie żółte
A sid tutaj... IMO poprostu nie. Jak juz to Judy SL koniecznie żółte
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996