Krótkie klamki zamiast ori LX M563
#1Czy oryginalne klamki LX'a można zamienić na jakieś krótsze. Czy istnieje jakiś tuningowy zamiennik ?
Dezent pisze: Po kiego wuja montowali oryginalnie takie długie wajchy... ???
Przez 15 lat hamowałem kantami i Shogunami na dwa palce. Bez problemu taki układ dawał radę. Chyba że ktoś siły nie ma...skolioza pisze:po tego żebyś mógł zablokować kółko kantamiDezent pisze: Po kiego wuja montowali oryginalnie takie długie wajchy... ???
Ja też, ale jak to wygląda...fsowaf pisze:Ja jakoś do takich wajch przywykłem
Pojedź kiedyś w góry na rowerze zamiast po ścieżkach rowerowych wokół jeziorka, może jakieś ciekawsze wnioski wysnujesz.Dezent pisze:Przez 15 lat hamowałem kantami i Shogunami na dwa palce. Bez problemu taki układ dawał radę. Chyba że ktoś siły nie ma...skolioza pisze:po tego żebyś mógł zablokować kółko kantamiDezent pisze: Po kiego wuja montowali oryginalnie takie długie wajchy... ???
mozna takie cos kupic? pod jakie to klamki ?fsowaf pisze:Chyba nie, przynajmniej jak bym nie sformułował zapytania nic nie znalazłem w google, być może jest coś ale to już jak w google nie ma to jest nieosiągalne
Za to natknąłem się na to nisamowite cudo :
LX M563Lukasz pisze:mozna takie cos kupic? pod jakie to klamki ?fsowaf pisze:Chyba nie, przynajmniej jak bym nie sformułował zapytania nic nie znalazłem w google, być może jest coś ale to już jak w google nie ma to jest nieosiągalne
Za to natknąłem się na to nisamowite cudo :