Siemka
Chciałbym się przedstawić jako że to mój pierwszy post. Jestem Kacper z Lublina ( jest ktoś jeszcze z okolic?), retro mtb zaraziłem się przez przypadek. Spacerując pewnego dnia po giełdzie natknąłem się na całkiem przyzwoity okaz który szybko stał się moją miłością. Rowery to moja pasja, staram się samemu do wszystkiego dochodzić, lubię się w tym grzebać wieczorami. Tak też natknąłem się na to eleganckie forum pasjonatów na poziomie. Jestem pod ogromnym wrażeniem niektórych bestii (CUDA!), chciał bym się również podzielić swoimi zdjęciami ale nie wiem czy moja maszyna prezentuje sobą godny poziom. Na forum znalazłem już podobną ramkę, która została oceniona przez pewnego użytkownika co najmniej nieprzychylnie ;P Chciał on pewnego czasu przerobić ją nawet na rower szosowy, nie wspominając już o jego niechęci do tego koloru.. Jeśli będzie zainteresowanie wrzucę do galerii, chciał bym usłyszeć również od Was trochę porad co dalej i czy warto :)
Może magura Hs33? No i mostek jakiś ciekawszy..
Nie jestem osobą szczególnie aktywną na forach ale z chęcią czytam Wasze wpisy
Hejka! Witamy Lublin! Wheeler fajny, wrzucaj go do działu RetroMTB wraz ze zdjęciami.
Wydaje mi się że rower masz w katalogowej konfiguracji... prawie. Kolor jak kolor, kiedyś była taka moda więc nie ma co narzekać. Smaczek z epoki musi być.
Wydaje mi się że rower masz w katalogowej konfiguracji... prawie. Kolor jak kolor, kiedyś była taka moda więc nie ma co narzekać. Smaczek z epoki musi być.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Wheeler jest Wheeler pierwszy Mistrz Polski
powitac
powitac
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739