Tu od razu cały Spec na tej grupie (prawie) ale cena kosmos - już pomijając, że za Wielką Wodą i koszt wysyłki będzie porażający jeszcze bardziej :
http://www.ebay.com/itm/Vintage-90s-Spe ... 257fadb227
Pozdrawiam
Andrzej
ANDRIUBIKER każdy wątek jest dobry by rozkręcić rozmowę na temat Suntoura
Borewicz i Radziej dzięki za uznanie :)
Borewicz i Radziej dzięki za uznanie :)
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Bajka ten Spec :)Lonkor pisze:Tu od razu cały Spec na tej grupie (prawie) ale cena kosmos - już pomijając, że za Wielką Wodą i koszt wysyłki będzie porażający jeszcze bardziej :
http://www.ebay.com/itm/Vintage-90s-Spe ... 257fadb227
Pozdrawiam
Andrzej
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Trek 750
ARCADIA 6000
fajny rowerek z retro chakterem do tego zlozony CZYSTO i SCHLUDNIE.........za to duzy +
maly minusik za siodelko bontragera i graty mongoosa choc gdyby zlikwidowac napisy to mostek pasuje idealnie(kierownica zreszta tez)
maly minusik za siodelko bontragera i graty mongoosa choc gdyby zlikwidowac napisy to mostek pasuje idealnie(kierownica zreszta tez)
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Witam
Fajny,jakie wrażenia z jazdy ,"obsługi"manetek ? Poskładałem też sobie Marina na podobnym osprzęcie,głównie xc comp.Wozi mnie do pracy od dwóch tygodni.W bezdeszczową pogodę oczywiście !
Fajny,jakie wrażenia z jazdy ,"obsługi"manetek ? Poskładałem też sobie Marina na podobnym osprzęcie,głównie xc comp.Wozi mnie do pracy od dwóch tygodni.W bezdeszczową pogodę oczywiście !
Dziękuję za + i za uwagi, od zmian na pewno się nie powstrzymam w przyszłości :)marcin74 pisze:fajny rowerek z retro chakterem do tego zlozony CZYSTO i SCHLUDNIE.........za to duzy +
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Trek 750
ARCADIA 6000
Obsługa manetek rewelacja, jak wsiadłem i zacząłem przełączać wtedy poczułem po co takie kształty i ułożenie, poczułem ,że to jest to. Pierwszy raz poczułem taką precyzję (no może przez to ,że miałem nawyzej Deore LX na Marinie i to wtedy uważałem ,że jest na 5+)Górski Jarosław pisze:Witam
Co do wożenia się właśnie doszedłem do wniosku ,że nie mam żadnej zimówki i zastępczego rowerka by móc tłuc go, a Suntoura zostawiać na pogodę i "niedzielne przejażdżki"
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Trek 750
ARCADIA 6000
Super wyszedł, siodełko faktycznie trochę odstaje ale poza tym rewelacja :) Gdzie wycinałeś naklejki? Arcadie pamiętam, że były w katalogu rowery świata '96
siodelko selle san marco , a ze logo bontrager, malo istotne mam takie siodelko w wersji z tytanowymi pretami i z czerwonymi wstawkami, meeeega wygodne i swietnie wykonane, wiec nic nie odstaje, mnie jedynie te napisy mongoose kłuja w oczy, poza tym jest ok, a co do precyzji , no z moich doswiadczen wynika ze jednak m730 lepiej odrobine dziala, aczkolwiek niemal identycznie, a manetki sr sa poprostu ładniejsze, bardziej filigranowe, w ogole xc pro , pieknie jest wykonana, lepiej niz m900 np