no ba, pod dachem to na codzień śpię, żadna mi atrakcjaaldek pisze:Nawet Dyrektorstwo, z tego co pamiętam, śpi w namiocie.
Wszystko fajnie tyle że jakiś śpiwór muszę skombinować nie mówiąc już o namiocie. Cóż, będę improwizował, mech za poduszkę, nakrycie z liści etc.
zawsze możesz imprezowac całą noc wtedy śpiwór się nie przyda.
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Improwizować, imprezować, mała różnica chociaż w moim wieku to chyba tylko improwizować dałbym radę całą noc, nie te czasy.
jakbyś naprawdę miał problem że spiworem a będziesz przejeżdżać przez wro to daj znać. w zeszlym roku zmieniłem śpiwór coby mieć taki sam jak niewiasta więc mam jeden wolny.
jeśli nie będę mógł pojechać na zlot ( a na to wygada) to i namiotem mogę posłużyć.
pozdrawiam
xmekpx
jeśli nie będę mógł pojechać na zlot ( a na to wygada) to i namiotem mogę posłużyć.
pozdrawiam
xmekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
ja bynajmniej nie od dostępności lokum uzależniam swój przyjazd - siła wyższa
GT Avalanche 2.0 '04
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
Dzięki za pomoc ale spoko, dam radę, śpiwór to nie majątek, no przynajmniej nie jakiś odjechany do -40 stopni a wezmę chyba auto tym razem.
Coraz bliżej do zlotu, a ja muszę się z Wami podzielić przykrymi wieściami. Mój aparat fotograficzny odmówił współpracy, więc na zlocie najwyżej będę musiał pstrykać z komórki. Z drugiej zaś strony apeluję o branie aparatów jeśli ktokolwiek ma .
W związku z przykrymi wieściami dotyczącymi końca miejsc w Brandysówce rozważam już kupno namiotu, a w najgorszym wypadku dojeżdżać z Krakowa będę. Ale jak mus to mus! Na zlocie trza być!
W związku z przykrymi wieściami dotyczącymi końca miejsc w Brandysówce rozważam już kupno namiotu, a w najgorszym wypadku dojeżdżać z Krakowa będę. Ale jak mus to mus! Na zlocie trza być!
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Ja dodam od siebie, że piątek planuję spędzić na lajtowym wspinaniu(drogi trudności od V- do VI, VI+) gdzieś w pobliżu, kobylańska, Łabajowa, jakby ktoś się chciał dołączyć to piszcie, sprzęt mam ;) Na miejscu będę koło 14-14:30. No i oczywiście pod wieczór dołączamy do zlotowego, inauguracyjnego ogniska
Patologiczna Łódź dotrze w dwóch grupach, oczywiście dobrze zaopatrzeni będziemy w sprzęt do miłego spędzenia wieczoru.
Lodzermensch
Nie powinienem tylko masz być, chrust się sam nie przyniesie:)staszek pisze:corrado1111, powinienem zdążyć na piątkowy trening
Lodzermensch
zrobiliśmy dziś z Docentem kawałkami Waszą sobotnią trasę, patrzajta
http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?p=57965#57965
Wasząskolioza pisze:zrobiliśmy dziś z Docentem kawałkami Waszą sobotnią trasę, patrzajta
Lodzermensch
Hej hop. Ja przyjeżdżam w sobotę rano, nocuję na polu namiotowym.
Ktoś wie czy w Brandysówce są dostępne rowery do wypożyczenia (na cenniku tak) i jeśli tak to jakie - czy dadzą radę np. na niedzielnej wycieczce - dwójka moich znajomych będzie w Dolinie Będkowskiej i zastanawiałem się czy mogą dołączyć?
Radziej trzeba będzie sprawdzić czy jakość i siła dopingująca Perły nie spadła przez ten rok
Ktoś wie czy w Brandysówce są dostępne rowery do wypożyczenia (na cenniku tak) i jeśli tak to jakie - czy dadzą radę np. na niedzielnej wycieczce - dwójka moich znajomych będzie w Dolinie Będkowskiej i zastanawiałem się czy mogą dołączyć?
Radziej trzeba będzie sprawdzić czy jakość i siła dopingująca Perły nie spadła przez ten rok
wheeler 5000 pro line
on-one pompino CX
on-one pompino CX
Do pokoju trenerów też będziecie musieli zajrzeć na odprawę wieczorną.milosz pisze:Hej hop. Ja przyjeżdżam w sobotę rano, nocuję na polu namiotowym.
Lodzermensch
odprawa pod okiem ekipy z LD obowiązkowa. ja już w piątek będę się kręcił po okolicy. jak ktoś by wpadł wcześniej to było by miło....
Ja wziąłem już wolne w pracy na piątek, więc już od rana będę się pakował. Co do odpadającego koła - wszystko będzie w porządku - rama da radę co najmniej na zlocie, a potem pewnie jeszcze ładny czas, bo spawy sprawdzone przez fachowca, który stwierdził, że są dobre . To o której być już na miejscu wojaży? Ja będę zajmować w tym roku pole namiotowe - brakło miejsc...
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
O której kto jutro będzie? Bo nie wiem kiedy wyruszyć, bo nie chcę być na miejscu sam
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
W sobotę ma być pochmurno, więc trochę chłodniej - to chyba dobrze?
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
nie wiem no, boję się opadów - dziś jakieś grady pioruny i bóg wie co jeszcze były w Suchej Beskidzkiej