Witam!
Nowy uczestnik tego zacnego forum, Marcin. Na rowerze już dłużej niż bez roweru. Często można mnie spotkać w Krakowie na rowerze w łaciatej koszulce Najczęściej niestety na współczesnym fullu alu, choć od czasu do czasu wyciągam na świat "pełnoletnią" już stalówkę żeby po raz kolejny zachwycić sie jej lekkością i finezją w prowadzeniu. Mam nadzieję znaleźć tu cenne informacje i porady na temat usprawniania wiekowych maszyn!
pozdrawiam,
Tak, stary krowiarz ze mnie
Nie mam niestety fotki calego Bontiego, ostatnia przyzwoita z zaawansowanej fazy budowy. Do tego doszła korba LX z ok '95, trochę młodsze koła na piastach XT i jakichs Mavicach. Prosta TYTANOWA kierownica 56 cm Jakaś podstawowa sztyca, klamkomanetki i canti LX. Jeździ to jak głupie i daje dużo radości
AHA - rama jest przemalowana, taką dostałem na allegro za 100 zł. Facet nie wiedział co sprzedaje, wstydził się że to stal.... Sintesi nigdy nie robiło takiego modelu, do ładnie przemalowany Bontrager Race Lite.
Nie mam niestety fotki calego Bontiego, ostatnia przyzwoita z zaawansowanej fazy budowy. Do tego doszła korba LX z ok '95, trochę młodsze koła na piastach XT i jakichs Mavicach. Prosta TYTANOWA kierownica 56 cm Jakaś podstawowa sztyca, klamkomanetki i canti LX. Jeździ to jak głupie i daje dużo radości
AHA - rama jest przemalowana, taką dostałem na allegro za 100 zł. Facet nie wiedział co sprzedaje, wstydził się że to stal.... Sintesi nigdy nie robiło takiego modelu, do ładnie przemalowany Bontrager Race Lite.
--
z KRowim pozdrowieniem,
'93 Bontrager Race
'01 Orłowski Softtail
'07 Cannondale Rush
z KRowim pozdrowieniem,
'93 Bontrager Race
'01 Orłowski Softtail
'07 Cannondale Rush
- Załączniki
Ładny... nie myślałeś żeby zmienić naklejki na odpowiednie?
Witam!
pozdrawiam
xMekpx
Witam!
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Mysłałem, jakieś 10 sekund
To co jest - jest ładne, naklejki są pociągnięte ładnym lakierem bezbarwnym. Nie mam ciśnienia aby przywracać mu oryginalne malowanie bo mogę uzyskać gorszy efekt. Może kiedys...
To co jest - jest ładne, naklejki są pociągnięte ładnym lakierem bezbarwnym. Nie mam ciśnienia aby przywracać mu oryginalne malowanie bo mogę uzyskać gorszy efekt. Może kiedys...
--
z KRowim pozdrowieniem,
'93 Bontrager Race
'01 Orłowski Softtail
'07 Cannondale Rush
z KRowim pozdrowieniem,
'93 Bontrager Race
'01 Orłowski Softtail
'07 Cannondale Rush