dokladnie cos takiego,ale glowe bym dal ze to nie jest standardowe "wyposazenie "przodu" z 11 mm osia
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
chyba jednak jest, kurcze po tylu latach to sobie czlowiek przypomina pewne gadzety :), weszly w 96 roku, na powiekszeniu foto widac ze jest taka,
Leżała sobie w pewnym częstochowskim sklepie.W sumie piasta trafiła do mnie przez przypadek, kiedy szukałem ośki do xtr m950.Jarosław Górski szybko skojarzył fakty i po upewnieniu się co do identyczności osi stałem się posiadaczem m738.
hm z rok temu już wklejałem fotki z taką piasta, mam nówke, koło zaplecone na niej 36 otw Dt revo alu nipples wisi for sale
Była taka wizja...jacob pisze:a może jednak złożysz sobie tę Kuwę co ją masz i drogo cenisz?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
O właśnie, tego żółtka oddać komuś z forum, na pewno znajdzie dobry dom, zwłasza jeśli się go puści w cenie takiej za jaką się go wzięło. A szpeje Ritchey'a (również siodło) lepiej podejdą do ściganckiej Kuwy co ma suport i stery m900. W Kuwie zostawić lakier jaki jest ale odnowić napisy. przerzutki M900 a manetki.. THUMBY deore II/XT. A piasty? Może by poszaleć i na jakiegoś starego Ritchey'e zapolować? No, to była by fajna opcja 
Aaaa idź w cholerę, narobiłeś mi ochoty, dam jej szansę jeszcze jedną ;/ Jednoblatowy przecinak miejski poniżej 10kg, wkrótce więcej ;[
Mam dla Ciebie pierwsze zadanie związane z tą kuwa :D
Zabierz ją !
pozdrawiam
xMekpx
Zabierz ją !
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
dobre i to,elziomallo pisze:Aaaa idź w cholerę, narobiłeś mi ochoty, dam jej szansę jeszcze jedną ;/ Jednoblatowy przecinak miejski poniżej 10kg, wkrótce więcej ;[
a jakbyś doszedł do wniosku, że jednak żółtek to zbytni muł dla Ciebie - to pamiętaj, że jest pomysł co z Kuwy zrobić
W sumie to już Twój alpin jest trochę mułowaty - bo ciężki, jak Ci się na nim jeździ ? Ten żółtek nie dość, że ciężki będzie to jeszcze ten długi tył - ja osobiście lubię taką geo - jest świetna by jechać z kimś po lesie 15-20km/h (strzelam z prędk. nie mam licznika
Odnośnie zabierania czegoś do Ciebie, wiesz, że Adamello zostawi u Ciebie dla mnie oponę dzisiaj? Podjadę po nią wieczorem, wezmę Ci tę lampkę.mekp pisze:Mam dla Ciebie pierwsze zadanie związane z tą kuwa :D
Zabierz ją !
pozdrawiam
xMekpx
Alpina na przyzwoitych oponach chodzi super, Rockyego też nie zamierzam się pozbywać przynajmniej dopóki go nie skończę i nie pojeżdżę ;] Ale offtop straszny.
może dobrze było by wyciąć kawałek i przenieść do wątku o żółtkuelziomallo pisze: Ale offtop straszny.
łeeeee, czyli na allegro nie wrzucisz ? :PAdamello pisze:Akurat na styk w stosunku do (posiadanych) ram
...a ja tyle szukałem Suntoura ... a widzę,że tam się gracą manetki ;]
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Mój Controltech & Tioga Alchemy NOS-y

'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Wyszperane u jasia, tarcza shimano new disc z lat 70. 

Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Nie mam, dit ma w rowerze slalom. Widziałem je kiedyś w kiepskiej, czarno-białej reprodukcji katalogu shimano. Zrobiły mi wieczór 
Ostatnio zmieniony 2012-11-01, 22:44 przez aldek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tfu, dita nie jasia, poprawiłem.
Ciekawe, po ilu hamowaniach z roweru się dwuślad robił.
Ciekawe, po ilu hamowaniach z roweru się dwuślad robił.