Tak wygląda kontra z xt m738
dokladnie cos takiego,ale glowe bym dal ze to nie jest standardowe "wyposazenie "przodu" z 11 mm osia
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
chyba jednak jest, kurcze po tylu latach to sobie czlowiek przypomina pewne gadzety :), weszly w 96 roku, na powiekszeniu foto widac ze jest taka,
Leżała sobie w pewnym częstochowskim sklepie.W sumie piasta trafiła do mnie przez przypadek, kiedy szukałem ośki do xtr m950.Jarosław Górski szybko skojarzył fakty i po upewnieniu się co do identyczności osi stałem się posiadaczem m738.
hm z rok temu już wklejałem fotki z taką piasta, mam nówke, koło zaplecone na niej 36 otw Dt revo alu nipples wisi for sale
Była taka wizja...jacob pisze:a może jednak złożysz sobie tę Kuwę co ją masz i drogo cenisz?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
O właśnie, tego żółtka oddać komuś z forum, na pewno znajdzie dobry dom, zwłasza jeśli się go puści w cenie takiej za jaką się go wzięło. A szpeje Ritchey'a (również siodło) lepiej podejdą do ściganckiej Kuwy co ma suport i stery m900. W Kuwie zostawić lakier jaki jest ale odnowić napisy. przerzutki M900 a manetki.. THUMBY deore II/XT. A piasty? Może by poszaleć i na jakiegoś starego Ritchey'e zapolować? No, to była by fajna opcja
Aaaa idź w cholerę, narobiłeś mi ochoty, dam jej szansę jeszcze jedną ;/ Jednoblatowy przecinak miejski poniżej 10kg, wkrótce więcej ;[
Mam dla Ciebie pierwsze zadanie związane z tą kuwa :D
Zabierz ją !
pozdrawiam
xMekpx
Zabierz ją !
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
dobre i to,elziomallo pisze:Aaaa idź w cholerę, narobiłeś mi ochoty, dam jej szansę jeszcze jedną ;/ Jednoblatowy przecinak miejski poniżej 10kg, wkrótce więcej ;[
a jakbyś doszedł do wniosku, że jednak żółtek to zbytni muł dla Ciebie - to pamiętaj, że jest pomysł co z Kuwy zrobić
W sumie to już Twój alpin jest trochę mułowaty - bo ciężki, jak Ci się na nim jeździ ? Ten żółtek nie dość, że ciężki będzie to jeszcze ten długi tył - ja osobiście lubię taką geo - jest świetna by jechać z kimś po lesie 15-20km/h (strzelam z prędk. nie mam licznika ) i jednocześnie gadać i bardziej się skupiać na lesie i rozmowie niż na rowerze. Rower z taki długim tylnym trójkątem sam się prowadzi
Odnośnie zabierania czegoś do Ciebie, wiesz, że Adamello zostawi u Ciebie dla mnie oponę dzisiaj? Podjadę po nią wieczorem, wezmę Ci tę lampkę.mekp pisze:Mam dla Ciebie pierwsze zadanie związane z tą kuwa :D
Zabierz ją !
pozdrawiam
xMekpx
Alpina na przyzwoitych oponach chodzi super, Rockyego też nie zamierzam się pozbywać przynajmniej dopóki go nie skończę i nie pojeżdżę ;] Ale offtop straszny.
może dobrze było by wyciąć kawałek i przenieść do wątku o żółtkuelziomallo pisze: Ale offtop straszny.
łeeeee, czyli na allegro nie wrzucisz ? :PAdamello pisze:Akurat na styk w stosunku do (posiadanych) ram
...a ja tyle szukałem Suntoura ... a widzę,że tam się gracą manetki ;]
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Mój Controltech & Tioga Alchemy NOS-y
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Wyszperane u jasia, tarcza shimano new disc z lat 70.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Nie mam, dit ma w rowerze slalom. Widziałem je kiedyś w kiepskiej, czarno-białej reprodukcji katalogu shimano. Zrobiły mi wieczór
Ostatnio zmieniony 2012-11-01, 22:44 przez aldek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tfu, dita nie jasia, poprawiłem.
Ciekawe, po ilu hamowaniach z roweru się dwuślad robił.
Ciekawe, po ilu hamowaniach z roweru się dwuślad robił.