A są dostepne jakies e-type z tego okresu?
No wlaśnie... Ja miałem 770 i skończyło się to źle.nergamel pisze:Ja jeżdżę z etypem, oczywiście dokręconym śrubą do ramy i imo jest lepiej niż przy topswingu.
No właśnie, oczy ze zdziwienia przetarłem. Bardzo skromnie je zaanonsowałeś. Fajnie by mi do Ti-Fata podpasowały kolorystycznie.eros pisze:Na początku przeczytałem "ale to jedyne Vki jakie miałem w domu " i pomyślałem, że pewnie coś przeciętnego tam przykręciłeś, patrzę na zdjęcia a tu paule ;) a dodatkowo pod klocki z cantileverów, więc domyślam się, że chociaż epokowo pasuje.
ciekawe nigdy mnie cos takiego nie dopadloskolioza pisze: nie mogę pozbyć się jednak przykrej dolegliwości polegającej na wpadaniu na wertepach łańcucha między wewnętrzną część wózka a dolne kółko
Phi , każdy ma takie vałki w domu, walają się pomiędzy zmieniarkami Paula i korbami Kooka:)eros pisze:Na początku przeczytałem "ale to jedyne Vki jakie miałem w domu " i pomyślałem, że pewnie coś przeciętnego tam przykręciłeś, patrzę na zdjęcia a tu paule ;) a dodatkowo pod klocki z cantileverów, więc domyślam się, że chociaż epokowo pasuje.
Marcin, ta przerzutka ma na prawdę wyjechane masę kmów... Służyła długie lata jako mój wół roboczy, nieraz dostała strzała przy dzwonie etc także pretensji do niej nie mam Krzywa raczej nie jest, więc sądziłem że zmiana śmieciowych kółeczek (które mogły być szersze zostawiając więcej miejsca między wózkiem a kólkiem) na XTki pomoże - nie pomogło niestety.... będę z nią walczyć i obfotografuję przypadłośćmarcin74 pisze:ciekawe nigdy mnie cos takiego nie dopadloskolioza pisze: nie mogę pozbyć się jednak przykrej dolegliwości polegającej na wpadaniu na wertepach łańcucha między wewnętrzną część wózka a dolne kółko
jasne, w złej kolejności napisałem program działania - konfiguracji przełożeń zmieniać bym nie chciał bo bardzo mi odpowiada, muszę jednak zobaczyć na jak duże wysunięcie korb mogę sobie pozwolić (ze wg na linię łańcucha) i ile mnie ratuje do nieocierania o ramęYvesMoi pisze:skolioza, spróbuj dłuższy supo. to może być to