a odpowiednie podpiłowanie haków (np pogłębienie otworów)?
Mielec trochę mięcha ma, więc jest w czym rzeźbić (Długi np wypiłował poziome singlowe haki )
witam.
co do dopilowania hakow to wygląda to na dobry pomysł i chyba tak się skończy.
a oprócz tego szykuje się kolejny element układanki... avid arch rival... niestety tylko jeden więc pójdzie do przodu zobaczymy co pójdzie do tylu Bo tam taka siłą nie jest potrzebna że względu na pivoty...
pozdrawiam
xMekpx
co do dopilowania hakow to wygląda to na dobry pomysł i chyba tak się skończy.
a oprócz tego szykuje się kolejny element układanki... avid arch rival... niestety tylko jeden więc pójdzie do przodu zobaczymy co pójdzie do tylu Bo tam taka siłą nie jest potrzebna że względu na pivoty...
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
witam.
No identyczny... naprawdę jest taki rewelacyjny jak go piszą?
pozdrawiam
xMekpx
No identyczny... naprawdę jest taki rewelacyjny jak go piszą?
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
szczerze? dla mnie jest obarczoną tą samą wadą co stare XT - mimo to że system równoległoboku wg Avida miał być sztywniejszy niż w Sh, to IMO straty są na nim także spore... POza tym o ile mnie pamięć nie myli ustawienie jednego z klocków nie jest idealnie odseparowane od drugiego (tzn szczęki współporuszają się względem siebie przez co mi się je gorzej ustawiało niż Shimano)
Ale generalnie system ciekawy, dlatego też sobię tą parę trzymam w szufladzie
Ale generalnie system ciekawy, dlatego też sobię tą parę trzymam w szufladzie
witam.
to może ja napisze jak projekt się ma Bo idzie szybko...
Ostatnio na rowerze wylądował na przedzie avid arch rival. Trochę ztyrany ale wyglada na to że będzie dobrze. z tylu będzie vka srama 7.0. Pociągną to wszystko klamki avid 1.0.
oprócz tego mam już gotowe kola.
żałuję ze uciekła mi rd 9.0 Bo ciężko taka znaleźć.
co do planów mogę powiedzieć że złamie lekko logikę non shimano Bo narazie cbędzie korba i uwaga pedały...
pozdrawiam
xMekpx
to może ja napisze jak projekt się ma Bo idzie szybko...
Ostatnio na rowerze wylądował na przedzie avid arch rival. Trochę ztyrany ale wyglada na to że będzie dobrze. z tylu będzie vka srama 7.0. Pociągną to wszystko klamki avid 1.0.
oprócz tego mam już gotowe kola.
żałuję ze uciekła mi rd 9.0 Bo ciężko taka znaleźć.
co do planów mogę powiedzieć że złamie lekko logikę non shimano Bo narazie cbędzie korba i uwaga pedały...
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Witam.
Ale już bym chciał... :D
No udało mi się kupić pedały XT m737 (takie duże plaformy) więc one chyba zostaną...
A co do korby... jeśli złożę go i wpadnie jakaś kasa to wezmę tego white'a od Ciebie...
pozdrawiam
xMekpx
Ale już bym chciał... :D
No udało mi się kupić pedały XT m737 (takie duże plaformy) więc one chyba zostaną...
A co do korby... jeśli złożę go i wpadnie jakaś kasa to wezmę tego white'a od Ciebie...
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
737 to było oznaczenie I SPD XT XTR, pedały platformowe sygnowane XT miały oznaczenia 730 (duże, symetryczne) i 735 (chyba) - mniejsze i asymetryczne, projektowane jakby pod noski
Witam.
Dostanę to ogarnę je... Może pójdą do szosy to wtedy do mielec zyska coś innego... Zobaczymy... To są te większe bo te mniejsze miałem kupić jako pierwsze ale był tylko jeden.
to takie
pozdrawiam
xMekpx
Dostanę to ogarnę je... Może pójdą do szosy to wtedy do mielec zyska coś innego... Zobaczymy... To są te większe bo te mniejsze miałem kupić jako pierwsze ale był tylko jeden.
to takie
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Witam.
W sumie czas leci i projekt powoli staje na koła... Dziasiaj dotarła kolejna paczka i tak w zamian za manetkę która była wpadają:
Z tyłu biegi bedzie:
za hamowanie bedzie odpowiadac:
(Sram 7.0)
i
(z tych 3 musze zrobic komplet bo zadna z klamek nie jest idealna)
i z przodu będzie Arch Rival Avida tylko foto nie zrobiłem...
i pedały XT 730 (czyli jedyne docelowe odejscie od formuły non Shimano)
Poszukuję jeszcze kompletu szufladek do klocków do v'ek wiec jak ktos ma takie to przygarnę...
pozdrawiam
xMekpx
W sumie czas leci i projekt powoli staje na koła... Dziasiaj dotarła kolejna paczka i tak w zamian za manetkę która była wpadają:
Z tyłu biegi bedzie:
za hamowanie bedzie odpowiadac:
(Sram 7.0)
i
(z tych 3 musze zrobic komplet bo zadna z klamek nie jest idealna)
i z przodu będzie Arch Rival Avida tylko foto nie zrobiłem...
i pedały XT 730 (czyli jedyne docelowe odejscie od formuły non Shimano)
Poszukuję jeszcze kompletu szufladek do klocków do v'ek wiec jak ktos ma takie to przygarnę...
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Witam
Z przykrością muszę stwierdzić że Fuji potrzebuje widelca więc Mielec a właściwie osprzet który na nim wisi idzie pod młotek.
Czekam więc na propozycje jeśli jest ktoś z was chętny na cokolwiek z niego.
Poźniej zrobię wątek w dziale sprzedam.
pozdrawiam
xMekpx
Z przykrością muszę stwierdzić że Fuji potrzebuje widelca więc Mielec a właściwie osprzet który na nim wisi idzie pod młotek.
Czekam więc na propozycje jeśli jest ktoś z was chętny na cokolwiek z niego.
Poźniej zrobię wątek w dziale sprzedam.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
trochę szkoda... zapowiadała się na prawdę ciekawa sytlistycznie maszynka i przede wszystkim mocny akcent "polish retro hard core" na forum
Ja chcę ... Pedały oczywiście :)
Masz problem ze swoim staruszkiem?? Serdecznie zapraszam. www.bikeservice.com.pl
Profesjonalny serwis rowerów i amortyzatorów
Profesjonalny serwis rowerów i amortyzatorów
Ale to nie ja nie odpisuje na PM.
Obiecuję że wróci. :D
pozdrawiam
xMekpx
Obiecuję że wróci. :D
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996