Stara Magura z Monsterem Triple plus tarcza 180mm na zdjęciu, 203mm jest za duża. Jedynie rozwiązanie to znalezienie i zamówienie 190?
Bo adaptery cięzki temat na aukcjach a już to wszystko leży za długo żeby nie jezdziło :)
Tarczę 190mm znalazłem jedynie w sklepie z linka poniżej
https://brake-stuff.de/en/brake-discs/6 ... d-pedelecs
Re: Magura Gustav M vs Monster Triple
#2Do tarczy 203 bez problemu sie da, jak dotre do pracy to napisze dokladnie ktory, chyba tylny do 180mm, pasuja p&p.
- Załączniki
-
- Screenshot_20220624-072132_Gallery.jpg (1.15MiB)Przejrzano 6587 razy
#3O kurczę tego się nie spodziewałem, to może jest i wyjście na hamulec z tyłu (tarcza 160mm), bo już chciałem frezować adapter.
Tak wiem przewód do zmiany czekam na dostawę ;)
Tak wiem przewód do zmiany czekam na dostawę ;)
#4Z tylnym nie pomoge, ja mam 203 i sam dorabialem adapter, ale mysle ze da sie cos dobrac. Jesli chodzi o przesuniecie, to podkladke miedzy rame a os bym dal.
- Załączniki
-
- 20220624_161153.jpg (2.81MiB)Przejrzano 6565 razy
#6Wrzucę pytanie/prośbę tutaj może ktoś poratuje, brakuje mi do złożenia roweru jednej śrubki od pokrywy zbiorniczka w klamce. Ta która jest ma tak obrobione gniazdu ze nie ma sensu jej zakładać jeszcze raz. Szukałem żeby gdzieś kupić ale do tej pory nic nie znalazłem. Może ma ktoś w śmieciach albo wie gdzie kupić i poratuje :D Rower czeka tylko na tę jedną śrubkę :(
- Załączniki
-
- IMG-2562.jpg (1.05MiB)Przejrzano 6241 razy
-
- IMG-2560.jpg (1.94MiB)Przejrzano 6241 razy
#8o ja, trochę poczułem się jak gość który nie potrafi korzystać z google
Dawno na stronie empiku nie byłem i nie wiedziałem ze oni też w rowery poszli.
Zamówione i wygląda na pierwszy rzut oka że będzie pasować, dzięki wielkie!
Dawno na stronie empiku nie byłem i nie wiedziałem ze oni też w rowery poszli.
Zamówione i wygląda na pierwszy rzut oka że będzie pasować, dzięki wielkie!
#9Szkoda ze wczesniej nie zwrocilem uwagi ze jestes z trojmiasta, bylem, mozna bylo sie umowic chetnie obadalbym Twoja maszyne.
#10Z takim rowerem to bardziej jazda w południowej Polsce więc pewnie się trafimy jeszcze